Etiket Sonuçları: moral

Ock

Dört duvarla sınırlanamayanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde 12A Sınıfımız ve Öğretmenlerimiz yılın son spor etkinliği olarak gösteri maçına çıktılar.

Ock

Nis

Hem çalışmanın hem eğlenmenin hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Matematik Zümremizin koordinesinde Son Sınıf Öğrencilerimiz biraz moral depolamak biraz da enerjilerini atmak biraz da eğlenmek için Çiçekli Köyde piknik yaptılar.

Nis

May

Akademik faaliyetlerin yanı sıra moral ve motivasyon etkinliklerinin de bolca yapıldığı okul İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımız pikniğe gittiler. Değerli Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz Alime ZENGER (İngilizce Zümre Başkanı), Sevinç ÖRER (İngilizce) ve Burcu ÖZÇAKIR (İngilizce) koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimiz Çiçekli Köy Mesire Alanında piknik yaptılar.