Etiket Sonuçları: salgın

Mrt

Okulumuzda ender olarak sınıflarımız salgın tedbirleri kapsamında kapansa da kapanan sınıflarımızın dersleri çevrim içi hemen devam ettirilmektedir. 1 Mart 2022 tarihinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN kapanan sınıfımızın dersini işlemek için kapanan sınıfımızın sınıfında hazır olan çevrim içi ders donanımını kullanarak öğrencileri ile birlikte Beden Eğitimi dersini çevrim içi olarak gerçekleştirilmiştir.

Ara

Nitelikli ve verimli üniversite - okul işbirliği çalışmaları yapmak ve öğrencilerinin bilimin içinde kendilerini geliştirmelerini sağlamak için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesinde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Proje çalışmaları kapsamında İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER danışmanlığında Arda ve Deniz'in projeleri için Sayın Psikolog Dr. Rukiye Kızıltepe ve Uzm. Psk. İlknur Çoban "Covid 19'dan Sonra Hayata Merhaba" etkinliği ile konuğumuz oldular.

Eyl

Her şart altında en iyi çözüm ile eğitim ve öğretim için fırsatları değerlendirebilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğürultusunda uygulanabilir derslerimiz için açık hava sınıfları oluşturuldu ve derslerimiz açık havada da devam etmektedir.

Eyl

Mesleki çalışma dönemini verimli bir şekilde değerlendirip öğrencilerinin en iyisini yapabilmelerinde onlara yardımcı olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Mesleki Eğitim Dönemimizde kurul, komisyon ve zümrelerimiz verimli bir şekilde çalıştı ve ihtiyaç duyulan eğitimleri de alarak 2021 - 2022 Eğitim ve Öğretim Yılı için gerekli hazırlıkları tamamladı.

Mrt

Her koşul altında en sağlıklı ve en iyi şekilde eğitim - öğretim faaliyetlerinde yer alan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Yönetimimizin liderliğinde okul hemşiremiz pansiyonda kalan öğrencilerimize öncelik vererek tüm öğrencilerimize salgın tedbirleri hakkında bilgilendirme yaptı.