Etiket Sonuçları: sayısal

Mrt

Biz biliriz diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´den dört takımımız Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in gözetiminde Gençlik Merkezleri Arası Bilgi Yarışmasına katıldılar.

Mrt

Nis

Sayısal (Dijital) potansiyelinin farkında olan okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in desteğinde Sayısal Çağda Öğrenmenin neresinde olduğumuzu değerlendirmemize yardımcı olan SELFIE aracını okulumuzda kullandık.

Nis

Şbt

Biz biliriz diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´den iki takımımız Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in gözetiminde Gençlik Merkezleri Arası Bilgi Yarışmasına katıldılar.

Şbt