Etiket Sonuçları: sualtı

Ock

Hem teknolojiyi yakından takip edebilen hem de teknoloji üretebilen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde İnsansız Sualtı Sistemleri, Robotik Fetih 1453 ve RobotTaksi Teknoloji Yarışmalarına ve etkinliklere katılmak için 13 kıymetli öğrencimizden oluşan 3 ekibimiz TeknoFest İstanbul 2018 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaline katıldı.

Ekm

TeknoFest 2019 İnsansız Sualtı Sistemleri Yarışmasında okulumuzu TEAM QUADRUPLEX takımı temsil etti.

Şbt

Su üstünde bilim insanı sualtında ragbi oyuncusu olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Öğrencimiz Şeyda Asena BÜYÜKÖZ ve takımı, 18 Yaş Altı (U18) Federasyon Kupası’nda ÜÇÜNCÜLÜK KUPASI ve madalyası kazandı.

Şbt

Eyl