T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Etiket Sonuçları: tasarım

Ara

Pansiyonumuzdaki öğrencilerimiz için açılan halk eğitim kurslarımız devam ediyor. Bu bağlamda açılan halk eğitim kurslarımızdan biri de 115009000 program numaralı Arduino ile Programlama ve Tasarım Eğitimidir. Okul robot odamızda öğrencilerimizin etkin katılımı ile uygulamalı olarak kursumuz devam etmektedir.

Mrt

21 Mart 2023 Salı Günü Mart Ayı Kök Değerler Eğtimi kapsamında SEVGİ teması ile yapılan etkinlikler arasında 9. Sınıflarımızın Sınıf Rehber Öğretmenleri Matematik Öğretmenimiz Sevim ÖZTÜRK, Biyoloji Öğretmenimiz Zuhal GÜL ve Coğrafya Öğretmenimiz Meltem UÇAR 9. sınıflarımızla birlikte önce kağıttan uçak tasarımları yapmış adında da okul bahçemizde Birinci Geleneksel Kağıt Uçak Tasarımı ve Uçurtma Yarışması kapsamında kağıt uçakları yarıştırmışlardır.

Kas

Bilimin keskin sınırlarına rağmen hayal dünyasının ufuklarını zorlayabilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ koordinesinde öğrencimiz Zeynep 24 Kasım Münasebeti ile düzenlenen Resim Yarışmasında İLÇE BİRİNCİSİ oldu.

Ock

Öğrencilerimizin bilimle içiçe olmalarını, problemleri projelendirip araştırmalar yapmalarını, ürün geliştirmelerini veya bilimsel makale yayımlamalarını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haber var. Danışman Öğretmenlerimizin gözetiminde ve Bilim Kurulumuzun takibinde titizlikle tamamlanan 17 Adet Öğrenci Projemizi Değerli Bilim Kurulu Proje Koordinatörümüz Dr. Filiz KARAOĞLU (Biyoloji) TÜBİTAK Ege Bölge Sorumlusu Prof. Dr. Serdar KORUOĞLU´na elden teslim etti.