Etiket Sonuçları: tbmm

Kas

Değerlerini ve hedeflerini bilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Gezi Kulübü Danışman Öğretmenlerimiz Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ koordinesinde 11. sınıf öğrencilerimiz Anıtkabir, Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Ankara'daki Üniversiteleri ziyaret etmişlerdir.

Kas

Nis

Değerlerini bilen ve değerlerine sahip çıkanların okul İzmir Fen Lisesi´nde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Töreni yapıldı.