Etiket Sonuçları: toplanti

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde İzmir Fen Lisesi Konferans Salonunda gündem maddelerimiz doğrultusunda Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında öğretmenlerimizin katılımı ile öğretmenler kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.

Ara

Yüz yüze eğitimden uzun süredir ayrı olmalarına rağmen bu süreci en faydalı şekilde geçiren 10. sınıflarımız için veli-okul işbirliğini daha da geliştirmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Sınıf Rehber Öğretmenlerimizin koordinesinde 10. sınıflarımız için dönem veli toplantılarımızı 12 Aralık 2020 Saat 14:30 - 15:10 arasında gerçekleştirdik.

Ara