Etiket Sonuçları: turizm

Şbt

17 Şubat 2022 - 19 Şubat 2022 tarihleri arasında Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Gezi Kulübü Danışman Öğretmenlerimiz (Ergül ATICI GÜVEN / Matematik ve Ahmet KAMA / Tarih) koordinesinde 10. sınıf öğrencilerimizin katıldığı Geleneksel Bursa Gezimiz planlanan güzergahı doğrultusunda kazasız bir şekilde tamamlanmıştır.

Kas

Bilinçli tercih yapmak için yerinde gören ve sorularını ilgili kişilere soranların okulu İzmir Fen Lisesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU´nun liderliğinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Kıymetli Coğrafya Öğretmenimiz Buket ERTUĞRUL´un koordinesinde öğrencilerimiz belirlenen güzergah üzerinde hareket ederek Ankara Gezimizi vukuatsız olarak tamamlamıştır.

Kas

Ekm

Çok okuyan ve çok gezenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Gezi Kulübü Danışman Öğretmenleri Kıymetli Coğrafya Öğretmenimiz Buket ERTUĞRUL ve Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN koordinesinde Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in desteğinde 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz ile Şirince Gezisi yaptık.

Ekm