Etiket Sonuçları: uzman

Ekm

Değişen durumlara hızlı bir şekilde uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyisi olmaya devam etmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde "Güçlü İFL - Yakın Eğitim" çalışmamız kapsamında "Uzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor" seminerlerinin üçüncüsünde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in moderatörlüğünde "Bilgisayarla Baskı Devre Çizimi ve Simülasyonu" isimli çalışmasıyla konuğumuz KodAdıKaraman Projesinden Tanıdığımız Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Fikret UYSAL ("Hocaların Hocası - Maker") oldu.

Ekm

Kas

Milli Teknolojileri geliştirmenin ve korumanın önemini bilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Okul Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde okulumuzda Türkiye Stratejik Teknoloji Dönüşümleri Araştırma Merkezi (TÜSİDAM) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Batuhan TOSUN "Siber Güvenlik Uzmanlığı Yolunda Kariyer Adımları" isimli sunumunu 9. sınıflarımıza yaptı ve ardından Beyaz Şapkalı Bir Hacker olan Ender bey canlı bir gösteri yaptı.

Kas

Haz

İlçemizdeki İSG Uzmanlarından biri olan Değerli Müdür Yardımcısı Hakan GÖL okulumuzda öğretmenlerimize İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verdi.