Etiket Sonuçları: video

Ekm

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün himayelerinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız'ın liderliğinde İzmir Fen Lisesi ekipleri olarak dört yıldır kesintisiz bir şekilde finallere çağrıldığımız TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde 2021 yılı için başarı hikayemizi İzmir İl Koordinatörü Hülya Mahmutoğlu başkanlığındaki İzmir EBA ekibi öğrencilerimizle röportaj yaparak İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün himayelerinde yürütülen Başarı Hikayelerimiz isimli proje kapsamında sosyal medya aracılığı ile ortaokul ve lise öğrencileri ile paylaşacaklar.

Nis

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız liderliğinde İFL Medya Kulübü Danışman Öğretmeni Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde seçkin öğrencilerimizden oluşan İFL Medya Kulübü ekibi Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Özel Yayınımız 2021 isimli videomuzu hazırladılar.

Kas

Bilimin, kültürün ve sanatın buram buram koktuğu okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız liderliğinde İFL Medya Kulübü Danışman Öğretmeni Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde NİL DENİZ SÖZVER ve Arda AYÇA başkanlığında öğrencilerimiz 5'BSK isimli projemizde çevrim içi olarak Bilim, Sanat ve Kültür konulu videolar hazırlıyorlar.

Kas

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız liderliğinde İFL Medya Kulübü Danışman Öğretmeni Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde seçkin öğrencilerimizden oluşan İFL Medya Kulübü ekibi Atatürk Özel Yayınımız 2020 isimli videomuzu hazırladılar.

Ekm

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız liderliğinde İFL Medya Kulübü Danışman Öğretmeni Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde cumhuriyet sevdalısı İFL Medya Kulübü Öğrencileri Cumhuriyet Bayramı Özel Yayınımız 2020 isimli videomuzu hazırladılar.

Ağu

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımız için matematik öğretmenimiz Ergül ATICI GÜVEN ile 10. Sınıf Öğrencilerimizin hazırlayıp Eğitim Bilişim Ağında yayınladıkları İzmir Fen Lisesi Anlatıyor Videolarını izlediniz mi?