Etiket Sonuçları: volaybol

Nis

Enerjisini ve zamanını doğru kullanmayı bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen Voleybol Turnuvamız Final Maçı ile tamamlanmış olup Bayrak Töreninde ise alkışlar arasında ödüller verilmiştir.

Nis

Sadece bilişsel becerilerinin ve yeteneklerinin değil fizik ve kondisyon yönünden de öğrencilerimizin gelişmesine katkı sağlamayı hedefleyen okulumuzda Sınıflar Arası Voleybol Müsabakaları devam ediyor. Değerli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen Okul Voleybol Müsabakaları yarı final ile neredeyse tamamlandı.