Etiket Sonuçları: week

Ekm

2017 yılından bu yana aktif olarak katıldığımız Avrupa Kodlama Haftası (European Code Week) için bu yıl da Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Bilgisayar Bilimi, İnovasyon ve Patent Kulübü çalışmaları kapsamında 3 farklı etkinlik ile katılım sağladık.

Ekm

2017 yılından bu yana aktif olarak katıldığımız Avrupa Kodlama Haftası (European Code Week) için bu yıl da Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Bilgisayar Bilimi Kulübü çalışmaları kapsamında 4 farklı etkinlik ile katılım sağladık.

Ekm

Avrupa Kodlama Haftası kapsamında İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayelerinde 12 Ekim 2021 - 21 Ekim 2021 tarihleri arasında verilen eğitimlere başvuru yapabilirsiniz.

Ekm

Matematiğin soyut dünyasında sayılar teorisinde ince hesaplar yaparak ışıldayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde değerli bilişim teknolojileri öğretmeni Sertaç Ateş koordinesinde Avrupa Birliği Kodlama Haftası (EU Code Week) ve Bilgisayar Bilimi dersleri kapsamında öğrencilerimiz Python Programlama Dili'ni kullanarak program yapıyorlar.

Kas

Bilişim çağının işleyen demiri İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Sertaç ATEŞ koordinesinde Avrupa Birliği Kodlama Haftası (EU Code Week) ve Bilgisayar Bilimi dersleri kapsamında öğrencilerimiz kodluyorlar.

Ekm

Bilgi çağına damgasını vuracak mühendislerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 9. ve 10. sınıflarımızda Bilgisayar Bilimi Kur01 ve Kur02 dersleri kapsamında 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizle CodeWeek Avrupa Kodlama Haftası etkinlikleri devam etmektedir.