Etiket Sonuçları: yayın

Nis

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız liderliğinde İFL Medya Kulübü Danışman Öğretmeni Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde seçkin öğrencilerimizden oluşan İFL Medya Kulübü ekibi Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Özel Yayınımız 2021 isimli videomuzu hazırladılar.

Nis

"Nasıl başardın ve ileride ne yapacaksın" sorularına cevap verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Bilim Kurulumuzun gözetiminde Bilim Olimpiyatlarına çalışan Matematik Olimpiyat Takımı Üyesi Öğrencimiz Zeynep Ebrar KARADENİZ Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatında (European Girls' Mathematical Olympiad - EGMO) ülkemizi gururla ve başarıyla temsil edip GÜMÜŞ MADALYA kazandıktan sonra medya Zeynep'in başarısını yazdı ve yayımladı.

Kas

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız liderliğinde İFL Medya Kulübü Danışman Öğretmeni Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde seçkin öğrencilerimizden oluşan İFL Medya Kulübü ekibi Atatürk Özel Yayınımız 2020 isimli videomuzu hazırladılar.

Kas

Ekm

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız liderliğinde İFL Medya Kulübü Danışman Öğretmeni Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde cumhuriyet sevdalısı İFL Medya Kulübü Öğrencileri Cumhuriyet Bayramı Özel Yayınımız 2020 isimli videomuzu hazırladılar.

Ekm

Tem

Hedefini bilen öğrenciye en iyilerden olabilme fırsatı veren okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, 25 Temmuz 2020 Cumartesi Günü Saat 18.00'da Pervin Kaplan'ın Instagram Konuğu olacaktır.

Tem