Etiket Sonuçları: yeşil

Mrt

Okul Hemşiremiz Merve ÇORAMIK koordinesinde Ege Üniversitesi İntörn Öğrencileri Cansu KASAP ve Fırat KOÇ desteğinde bilinç ve farkındalık düzeyinin artırılması amacıyla Yeşilay temalı okul panosu hazırlandı.

Ara

Güzel bakan, güzel gören ve güzellik katanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI ve Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN koordinesinde Bilim Yolumuzdaki iyileştirmelerimiz devam ediyor.

Ara

Ağu

Çevreye duyarlı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın proje danışmanı olduğu Adin ve Hande´nin "Entegre Sistem Yaklaşımı ile Yemek Atıklarının Enerji Kaynağı Olarak Değerlendirilmesi" isimli projeleri ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Yılın Yeşil Beyinleri yarışmasında Jüri Özel Ödülüne layık görüldü.

Ağu

Kas

Doğayı korumak kadar doğaya bir parça katmanın da önemli olduğunu bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde gün ağaç dikme günüydü. Çevre Kulübümüzün çalışkan, fedakar ve özverili öğretmenleri ile değerli öğrencilerimiz okulumuzun bahçesine 25 servi ve akasya fidanı diktiler.