Etiket Sonuçları: yüz

Ekm

27 Ekim 2023 günü konferans salonumuzda ve 29 Ekim 2023 günü okul bahçemizde Cumhuriyetimizin İlanının 100. yılını coşkuyla kutladık. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın liderliğinde titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okul törenimiz ve etkinliklerimiz günün anlam ve önemine yakışan şekilde gerçekleştirilmiştir.

Ekm

İlçemizde ve Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışma ve turnuvalarda ödül alan öğrencilerimizi Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ Bayrak Törenimizde onore etti.

Ekm

25 Ekim 2023 Çarşamba Günü Dokuz Eylül Üniversitesi Fen ve Edebiyat Fakültesi tarafından Tınaztepe Kampüsü Fen Fakültesi Fuaye alanında düzenlenen "Cumhuriyetin 100. Yılında Bilim Şenliği" etkinliğine TÜBİTAK Finallerinde 3 projemiz ile Kimya Öğretmenimiz Gülseren COŞKUN gözetiminde katıldık.

Ekm

26 Ekim 2023 Perşembe Günü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Matematik Zümre Başkanımız Davut KASAR ve Matematik Öğretmenimiz Sevim ÖZTÜRK koordinesinde bilgi yarışmasında görevli öğretmen ve öğrencilerimizin desteğinde tüm okulumuzun katıldığı sınıflararası İzmir Fen Lisesi Bilgi Yarışması 2023 Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA'nın hazırladığı farklı zorluk seviyelerindeki sorularla "Cumhuriyet" temasıyla okul kapalı spor salonumuzda Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ'un sunumu ve Matematik Zümre Başkanımız Davut KASAR, Matematik Öğretmenimiz Sevim ÖZTÜRK, Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanımız Alev BAŞDAKOL ve Tarih Zümre Başkanımız Ahmet KAMA'nın oluşturduğu jüri heyetinin takibinde düzenlendi.

Ekm

24 Ekim 2023 Salı Günü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ kaptanlığında Öğretmenler Voleybol Takımımız 11. Sınıflarımızın Kız - Erkek Karma Öğrenci Voleybol Takımı ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında Kapalı Spor Salonumuzda volaybol maçı yaptılar.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında Okul Yönetimimiz ve Okul Aile Biliğimiz ile birlikte İzmir Fen Liseliler Derneği Ulu Önder, Başkumandan ve Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Nutuk kitabını öğrencilerimize dağıttı.

Ekm

Etkinliklerde öğrencilerin mesafeleri açılsa ve sayılar seyreltilmiş olsa da yoğun bir şekilde eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam eden okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ 9. sınıflarımıza seslendi, küçük bir hoşgeldiniz töreni gerçekleştirdik, öğrencilerimiz sınıflarında sınavlarına girerlerken de okul bahçemizde velilerimizle yüz yüze toplantı yaptık.

Mrt

Nitelikli bir çevrim içi çalışma döneminden sonra öğrencilerine kavuşan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ Bayrak Törenimizde öğrencilerimize Okulum Temiz Belgesi'ni anlattı, okuldaki tedbirlere titiz bir şekilde uyulmasını istedi, son sınıf öğrencilerimizin DYK esnasında kurallara harfiyen uyduklarını ve onları tebrik ettiğini dile getirdi ve bu hafta 10. ve 11. sınıflarımızın yüz yüze sınavlarında öğrencilerimize başarılar diledi.

Şbt

Stratejik planına uygun bir şekilde güçlü ve zayıf yönlerini bilen mevcut fırsatları verimli bir şekilde kullanan ve riskleri minimuma indiren takım çalışmasını etkin bir şekilde gerçekleştiren öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ile Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU liderliğinde mesleki eğitim dönemi toplantıları ve okul komisyon çalışmaları yapılmış olup okulumuz ikinci dönem eğitim ve öğretim faaliyetlerine her şart altında hazırdır.

Ekm

Yüz yüze eğitimde karma ve harmanlanmış eğitim ortamında derslerine başlayacak olan ve üniversite sınavından sonra en iyisi yine biziz diyecek olan efsane dönem İFL 21'in okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bayrak törenimizde son sınıflarımızla konuştu.