Etiket Sonuçları: yüze

Ekm

Etkinliklerde öğrencilerin mesafeleri açılsa ve sayılar seyreltilmiş olsa da yoğun bir şekilde eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam eden okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ 9. sınıflarımıza seslendi, küçük bir hoşgeldiniz töreni gerçekleştirdik, öğrencilerimiz sınıflarında sınavlarına girerlerken de okul bahçemizde velilerimizle yüz yüze toplantı yaptık.

Mrt

Nitelikli bir çevrim içi çalışma döneminden sonra öğrencilerine kavuşan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ Bayrak Törenimizde öğrencilerimize Okulum Temiz Belgesi'ni anlattı, okuldaki tedbirlere titiz bir şekilde uyulmasını istedi, son sınıf öğrencilerimizin DYK esnasında kurallara harfiyen uyduklarını ve onları tebrik ettiğini dile getirdi ve bu hafta 10. ve 11. sınıflarımızın yüz yüze sınavlarında öğrencilerimize başarılar diledi.

Şbt

Stratejik planına uygun bir şekilde güçlü ve zayıf yönlerini bilen mevcut fırsatları verimli bir şekilde kullanan ve riskleri minimuma indiren takım çalışmasını etkin bir şekilde gerçekleştiren öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ile Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU liderliğinde mesleki eğitim dönemi toplantıları ve okul komisyon çalışmaları yapılmış olup okulumuz ikinci dönem eğitim ve öğretim faaliyetlerine her şart altında hazırdır.