Etiket Sonuçları: çevrimiçi

Mrt

Öğretmenlerin her fırsatta kendilerini geliştirdikleri ve öğrencilerine en iyi şekilde eğitim ve öğretim faaliyetleri hazırladıları okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın talimatları doğrultusunda ve değerli müdür yardımcılarımızın koordinesinde başta EBA Akademik Destek kursu olmak üzere öğretmenlerimiz çeşitli çevrimiçi eğitimlere katılmakta ve EBA aracılığı ile öğrencilerinin eğitim ve öğretim faaliyetlerinden uzak kalmaması için onları desteklemektedir.

Mrt

Şbt

İlk verdiği mezunlarından başlayarak tüm mezunları ile gönül bağı çok kuvvetli olan ve bu sayede çok güçlü olan okul İzmir Fen Lisesinde e-Konferans yöntemiyle zaman ve mekan farkını lehimize çevirerek Olimpiyat çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Şbt

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı E-Konferans Sistemi üzerinden Türkiya´nin her köşesine uzmanların aydınlığını yansıtan Uzaktan Eğitim Çalışmaları kapsamında bu yıl da okulumuzda verimli bir şekilde öğrencilerimiz Alanında Uzman ve Literatürde Etkili İsimlerin katılacağı e-konferanslarda hem konuşmacıları dinleyebilecek hem de konuşmacılara soru yöneltebileceklerdir.