Etiket Sonuçları: çizgi

Ekm

Utanmasalar pansiyondaki yataklarına elektronik devreleri veya yaptıkları robotları götürüp onlarla uyuyacakların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın önderliğinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ ve Kıymetli Fizik Öğretmenimiz Hacı Murat UÇAR koordinesinde 12 robot kulübü öğrencimiz 4 ekip oluşturup 5 robot yaparak IZTECH Roboleauge 2018´de Çizgi Labirent Kategorisinde Birincilik ödülü ve tüm kategorilerde İZMİR FEN LİSESİ Robot Kulübü olarak IRL Özel Ödülünü kazandılar.

Ekm

Haz

Robot teknolojilerini bilen ve robot teknolojisi üretenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde öğrencilerimiz sınavların akabinde İstanbul´da Robot Yarışmalarına katıldılar. Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde pahabiçilmez öğrencilerimiz Efe ve Tarık Kemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri Yarışmasına Çizgi İzleyen kategorisinde katıldılar.

Nis

Her geçen gün daha iyi bir okul için Okul Stratejik Planımız Çerçevesinde, Okul Toplam Kalite Yönetimi anlayışımız doğrultusunda, Okul Yıllık Gelişim Planı kapsamında iyileştirmelerimiz devam ediyor.

Kas

Öğrencilerimizin kariyerlerine yönelik kişisel gelişimlerine fayda sağlayan her türlü eğitsel faaliyeti ve sosyal kulüplerde öğrencilerimizin aktif olarak yer almalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Okul Konferans Salonumuzda 18.10 - 18.30 saatleri arasında Konak Nevvar Salih İşgören Eğitim Kampüsü - 1 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik ve Elektronik Öğretmeni Ahmet GACAR öğrencilerimize Fırtına isimli çizgi izleyen robotlarını anlattı.