2017 YGS ve LYS

Ağu

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2017 mezunlarımızın yerleştikleri bölümler haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Başta Ramazan Dayı ve pahabiçilmezlerimiz olmak üzere, okul yönetimimize, eğitim ve öğretim kadromuza, velilerimize, mezunlarımıza ve tüm paydaşlarımıza emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Ağu

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2017 mezunlarımızın YGS ve LYS Ham Puan Sıralamaları haberimizde gösterdiğimiz tablodaki gibi olmuştur.

Tem

ÖSYM´nin açıkladığı ÖSYS 2017 sonuçlarına göre LYS´de ilk 10´da 1 öğrencimiz ve ilk 26´da 3 öğrencimiz ile İFL YİNE BAŞARDI dedik.