T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlikleri

2017 - 2018 Okul Açılış Etkinlikleri Kapsamında Yapılan Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlikleri

Eyl

Tarihi dönüm noktalarını bilen ve değerlerimize sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesinde "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Milli Birlik Günü Okul Töreni" Tören Komitesinin titiz çalışmaları ve anlamına yakışan sunumları ile birlikte okul konferans salonumuzda gerçekleştirildi.

Eyl

Demokrasiye inananların ve milli değerlerimize sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU'nun himayelerinde düzenlenen "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Milli Birlik Konferansı" konuşmacıları Sayın Profesör Doktor Turan GÖKÇE ve Doktor Öğretim Üyesi Selçuk TÜRKYILMAZ ilçemizdeki Okul Müdürlerine ve Müdür Yardımcılarına hitap ettiler.

Mrt

Bilinçli öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Sınıflar Arası Masa Tenisi Turnuvamız ilk maç ile başlamıştır.

Eyl

Okulumuzda ilk derslerimiz FATİH Projesinin okulumuza kazandırdığı Etkileşimli Tahta ve İnternet bağlantısı kullanılarak Eğitim Bilişim Ağı üzerinden yayınlanan içerikler 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle paylaşıldı.