T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

E-Konferans

Başta bakanlığımızın düzenledikleri olmak üzere Uzaktan Eğitim yayınları kapsamında katıldığımız E-Konferans yayınları ile ilgili haberlerimiz bu kategoride bulunacaktır.

Ekm

Bilimi yakından takip edenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Konferans Sistemi üzerinden Bilime Yolculuk 2017 Etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz Bilgi Çağında Bilim, Yapay Zeka ve Karadeliklerin Gizemi teması altında düzenlenen e-konferans etkinliğine katıldı.

Ekm

Bilimi yakından takip edenlerin okulu İzmir Fen Lisesi de Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ile ABD Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA) işbirliğinde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bilim Buluşmaları e-konferans etkinliğine katıldı.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı E-Konferans Sistemi üzerinden Türkiya´nin her köşesine uzmanların aydınlığını yansıtan Uzaktan Eğitim Çalışmaları kapsamında bu yıl da okulumuzda verimli bir şekilde öğrencilerimiz Alanında Uzman ve Literatürde Etkili İsimlerin katılacağı e-konferanslarda hem konuşmacıları dinleyebilecek hem de konuşmacılara soru yöneltebileceklerdir.