Geleneksel Etkinliklerimiz

Haz

Kurum kültürü, birlik ve beraberliği ile sıcak bir ortama sahip okul İzmir Fen Lisesinde Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL'ün koordinesinde öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile geleneksel sene sonu akşam yemeğimizi oruç tutan öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte iftar saatinde gerçekleştirdik.

May

Okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde IFL Mezuniyet Törenimizi Okul Bahçemizde yaptık.

May

İFL kültürünü benimseyen ve bu kültüre katkı sağlayanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimizin koordinesinde Okul Aile Birliği Üyelerimizin desteğinde 89 Mezunlarımız ile etkinlik komitemizin titiz çalışması sonucunda Geleneksel Kuzu Günümüz 2019 5 Mayıs 2019 tarihinde tertip edildi.

Nis

Çalışmasını bildikleri kadar eğlenmesini de bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Bahar Şenliği 2019´u düzenledik. Okul Yönetimimizin sevk ve idaresinde, Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR ile Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıf Öğrenci Temsilcilerimiz ile Değerli Öğretmenlerimizin desteğinde okulumuzda çeşitli kategorilerde yapılan müsabakalarla dolu Bahar Şenliğimiz 2019 İFL YIKILIYOR KONSERİ ile Ege Üniversitesi´ni ve belki İzmir´i yerinden oynatarak tamamlandı.

Kas

Herbiri birbirinden özel ve değerli olan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2018 Mezunumuz Seray 2018 dönemi için yaş kütüğüne dönem plaketi çaktı ve yaptığı konuşma ile son sınıflarımızı etkiledi.

Haz

Her biri birbirinden değerli ve özel olan öğrencileri ve öğretmenleri ile İzmir Fen Lisesi´nde, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU´nun onur konuğu olarak katıldığı Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın ev sahipliği yaptığı Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL´ün koordine ettiği hem iftar hem de yıl sonu akşam yemeğimizi düzenledik.

May

Okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde IFL Mezuniyet Törenimizi Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezinde yaptık.

May

Akademik etkinlikleri kadar sosyal faaliyetleri ile de öne çıkan okul İzmir Fen Lisesi´nde olimpiyatçılarımızla kahvaltı yaptık. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Müdür Yardımcılarımız, Bilim Kurulu Üyelerimiz, Öğretmenlerimiz ve Olimpiyatçı Öğrencilerimiz ile yemekhanemizin çimlerine kurulan masalarda kahvaltı yaptık.

May

Kurum kültürüne ve geleneklerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimizin koordinesinde Okul Aile Birliği Üyelerimizin desteğinde 88 Mezunlarımız ile etkinlik komitemizin titiz çalışması sonucunda Geleneksel Kuzu Günümüz 2018 7 Mayıs 2018 tarihinde tertip edildi.

Nis

Gezi Kulübü Danışman Öğretmeni Ahmet DİKMEN (Biyoloji) ile 9. Sınıf Rehber Öğretmenleri Alime ZENGER (İngilizce) ve Burcu ÖZÇAKIR (İngilizce) koordinesinde öğrencilerimiz İzmir ve yakınındaki ören yerlerini gezdiler.

Nis

Hem çalışmanın hem eğlenmenin hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Matematik Zümremizin koordinesinde Son Sınıf Öğrencilerimiz biraz moral depolamak biraz da enerjilerini atmak biraz da eğlenmek için Çiçekli Köyde piknik yaptılar.

Haz

Her biri birbirinden değerli ve özel olan öğretmenleri ve pahabiçilmezleri ile İzmir Fen Lisesi kurum kültürüne ve geleneklerine bağlı bir okuldur. Bu kapsamda öğretmenlerin ve öğrencilerin gönül bağı ile birbirine bağlanmasını ve takım olarak çalışması okulumuzda desteklemektedir ve bu anlayışla ders dışı yapılan faaliyetlere de önem verilir.

May

Önce iyi sonra nitelikli insanlar yetiştirmenin haklı gururunu yaşayan İzmir Fen Lisesi´nde 2017 Yılı Mezunlarımız için Mezuniyet Töreni okul bahçemizde görkemli ve anlamlı bir şekilde gerçekleştirildi.

May

Akademik faaliyetlerin yanı sıra moral ve motivasyon etkinliklerinin de bolca yapıldığı okul İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımız pikniğe gittiler. Değerli Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz Alime ZENGER (İngilizce Zümre Başkanı), Sevinç ÖRER (İngilizce) ve Burcu ÖZÇAKIR (İngilizce) koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimiz Çiçekli Köy Mesire Alanında piknik yaptılar.