T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Hizmetiçi Eğitim Etkinliklerimiz

Mrt

Öğretmenlerin her fırsatta kendilerini geliştirdikleri ve öğrencilerine en iyi şekilde eğitim ve öğretim faaliyetleri hazırladıları okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın talimatları doğrultusunda ve değerli müdür yardımcılarımızın koordinesinde başta EBA Akademik Destek kursu olmak üzere öğretmenlerimiz çeşitli çevrimiçi eğitimlere katılmakta ve EBA aracılığı ile öğrencilerinin eğitim ve öğretim faaliyetlerinden uzak kalmaması için onları desteklemektedir.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Harvard Üniversitesi Kimya ve Kimyasal Biyoloji Bölümü arasında imzalanan, ortaöğretim kurumlarında görev yapan fen bilimleri öğretmenlerinin mesleki gelişimleri için eğitici eğitimlerine yönelik iş birliği protokolü kapsamında İzmir Fen Lisesi Öğretmenlerinden Matematik Alanında Münire ŞİMŞEKER, Fizik Alanında Serkan YOLCU, Kimya Alanında Dr. Gülseren COŞKUN ve Dr. Barış DEMİRDAĞ ve Biyoloji Alanında Dr. Meryem YAZICI Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nin misafirliğinde eğitimlerine devam ediyorlar.

Eyl

Öğrencilerini sevdiği gibi korumasını da bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi öğretmenleri Pansiyon Güvenliğinin Psikososyal Boyutu Eğitimine katıldılar.

Eyl

Bilimin yuvası İzmir Fen Lisesinde yenilenen öğretim programları ile ilgili İzmir İli Fen Liseleri Öğretmenlerine konu üzerinde seminer alan deneyimli öğretmenlerimiz bilgilendirme çalışması yaptı.

Mrt

Alanlarında söz sahibi olan değerli öğretmenlerimiz öğrencilerimizin proje odaklı çalışmalarla daha nitelikli bir eğitim ve öğretim almalarına destek olabilmek için İzmir´de düzenlenen STEM (Fen Bilimleri, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) eğitimlerine katıldılar.

Ara

İzmir Fen Lisesi birikiminin ve kültürünün diğer okullara da aktarılmasını sağlayan faaliyetleri ve bu faaliyetlerde aktif görev alan seçkin öğretmenlerimizi destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN, Antalya´da düzenlenen İl Zümre Başkanları Çalıştayında İFL Proje Deneyimlerini anlattı.