T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Okul Gezilerimiz

Ock

Planlı ve disiplinli bir şekilde ders çalışmayı bildikleri kadar gezmesini de sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Gezi Kulübü Danışman Öğretmenlerimizin gözetiminde 10. Sınıf öğrencilerimiz Tire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük Kültür ve Turizm Gezisine katıldılar.

Kas

Değerlerini ve hedeflerini bilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Gezi Kulübü Danışman Öğretmenlerimiz Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ koordinesinde 11. sınıf öğrencilerimiz Anıtkabir, Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Ankara'daki Üniversiteleri ziyaret etmişlerdir.

Kas

Değerlerini ve hedeflerini bilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Gezi Kulübü Danışman Öğretmenlerimiz Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ koordinesinde 11. sınıf öğrencilerimiz Anıtkabir, Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Ankara'daki Üniversiteleri ziyaret etmişlerdir.

May

Üniversitesine karar vermek için tüm verilere okuyarak, dinleyerek ve gezerek ulaşanların okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL liderliğinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Kıymetli Coğrafya Öğretmenimiz Buket ERTUĞRUL koordinesinde öğrencilerimiz belirlenen güzergah üzerinde hareket ederek İstanbul Üniversite ve Kültür Gezimizi vukuatsız olarak tamamlamıştır.

Ock

Bursa gezimizi bir de Ahmet hocamızın kamerasından görelim istedik.

Ock

Tarihini ve kültürünü bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN liderliğinde Kıymetli Coğrafya Öğretmenimiz Buket ERTUĞRUL ve Değerli Okul Psikolojik Danışmanımızın koordinesinde öğrencilerimiz belirlenen güzergah üzerinde hareket ederek Bursa Gezimizi vukuatsız olarak tamamlamıştır.

Kas

Bilinçli tercih yapmak için yerinde gören ve sorularını ilgili kişilere soranların okulu İzmir Fen Lisesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU´nun liderliğinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Kıymetli Coğrafya Öğretmenimiz Buket ERTUĞRUL´un koordinesinde öğrencilerimiz belirlenen güzergah üzerinde hareket ederek Ankara Gezimizi vukuatsız olarak tamamlamıştır.

Ekm

Çok okuyan ve çok gezenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Gezi Kulübü Danışman Öğretmenleri Kıymetli Coğrafya Öğretmenimiz Buket ERTUĞRUL ve Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN koordinesinde Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in desteğinde 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz ile Şirince Gezisi yaptık.

May

Öğrencilerimizin hedefledikleri bölümleri yakından tanımaları için Şehir Dışı Üniversite Gezileri düzenleyen İzmir Fen Lisesi 11. Sınıflarımız için bu sefer İstanbul´a gitti. Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN liderliğinde ve Değerli Rehberlik Öğretmenimiz Seniha ARIKAN, Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ ve Değerli Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN desteğinde öğrencilerimiz 10.05.2017 Perşembe Günü okulumuzdan yola çıktılar.

Kas

Hedefine ulaşanların okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ koordinesinde öğrencilerimiz bugün Ankara´da ODTÜ, Hacettepe ve BİLKENT Üniversitelerini ziyaret ettiler.

May

Öğrencilerimizin hedefledikleri bölümleri yakından tanımalarını sağlayan Şehir Dışı Üniversite Gezilerimiz İstanbul Gezimizle devam ediyor. Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde, Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN, Değerli Coğrafya Öğretmenimiz Sevim RECEP, Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ ve Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU desteğinde öğrencilerimiz bugün İstanbul´da Koç Üniversitesini ziyaret ettiler.

May

Öğrencilerimizin hedefledikleri bölümleri yakından tanımalarını sağlayan Şehir Dışı Üniversite Gezilerimiz İstanbul Gezimizle devam ediyor.  Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde, Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN, Değerli Coğrafya Öğretmenimiz Sevim RECEP, Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ ve Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU desteğinde öğrencilerimiz bugün, ilk gün, İstanbul´da Boğaziçi Üniversitesini ziyaret ettiler.

May

Öğrencilerimizin hedefledikleri bölümleri yakından tanımaları için Şehir Dışı Üniversite Gezileri düzenleyen İzmir Fen Lisesi bu sefer İstanbul´a gidiyor. Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde, Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN, Değerli Coğrafya Öğretmenimiz Sevim RECEP, Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ ve Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU desteğinde öğrencilerimiz 04.05.2017 Perşembe Günü sabah 01.00 civarında yola çıktılar.

Şbt

Bursa Uludağ güzergahlı şehir dışı gezimiz tamamlanmıştır. Cuma sabahı Bursa´ya varan kafilemiz akşama kadar Uludağ´da etkinliklere katılmış Geceyi 5 yıldızlı termal otellerinde geçirmişlerdir. Cumartesi Bursa Merkez ve Tarihi Cumalıkızık köyü ile Gölyazı köylerini ziyaret etmiştir. Ardından kafilemiz İzmir´e dönmüştür.

Şbt

İzmir´e sığamayan okul, İzmir Fen Lisesi, bu kez Uludağ´ı fethetti. Öğrencilerimizin gezerek, görerek, inceleyerek kısacası yaşayarak öğrenmeleri için yapılan Şehir Dışı gezilerimize bir yenisi eklendi.