T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Ölçme ve Değerlendirme

Ölçme ve Değerlendirme Etkinliklerimiz

Mrt

Nitelikli bir çevrim içi çalışma döneminden sonra öğrencilerine kavuşan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ Bayrak Törenimizde öğrencilerimize Okulum Temiz Belgesi'ni anlattı, okuldaki tedbirlere titiz bir şekilde uyulmasını istedi, son sınıf öğrencilerimizin DYK esnasında kurallara harfiyen uyduklarını ve onları tebrik ettiğini dile getirdi ve bu hafta 10. ve 11. sınıflarımızın yüz yüze sınavlarında öğrencilerimize başarılar diledi.

Mrt

Yükseköğretim kurumlarına hazırlanan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Matematik Zümre Başkanımız Davut KASAR koordinesinde okulumuzda Yükseköğretim Kurumları Sınavına (TYT ve AYT) yönelik Kazanım Değerlendirme Sınavları devam ediyor.

Şbt

"Hem Akademik Hem Olimpik İFL Her Zaman Her Alanda En İyisi" dedirten okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde ince eleyip sık dokuyarak çalışan Bilim Kurulumuz ve sınav Komisyonumuz koordinesinde danışman ve ders öğretmenlerimizin desteğinde yürütülen müfredat dahilindeki ve müfredat sınırları dışındaki eğitim ve öğretim çalışmalarımızda öğrencilerimiz ödülleri topladılar.

Ara

"Her Zaman Her Alanda En İyisi İzmir Fen Lisesi" vizyonu ile çalışan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında 12. Sınıflarımızda derse giren öğretmenlerimizin katılımı ile "Akademik Performans Değerlendirme Toplantısı" Bilim Kurulumuzda yapıldı.

Ekm

Azim ve kararlılıkla hedeflerine doğru emin bir şekilde ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Matematik Öğretmenimiz Davut KASAR'ın koordinesinde düzenlenen Kazanım Değerlendirme Sınavlarında İLK ÜÇ dereceye giren 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimize Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ve Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Filiz KARAOĞLU Bayrak Törenimizde ödüllerini takdim ettiler.

Eyl

Azimle çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Birinci Dönemi ilk Kazanım Değerlendirme Sınavı 12. Sınıf öğrencilerimize uygulandı.

May

Planlı bir şekilde çalışmalarına rağmen sınav yaklaşınca gece etütlerinde tam kadro bulunanların okulu İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı İkinci Dönemi Üçüncü Grup Sınavları 25.05.2018 Cuma günü tamamlandı. Mazeret, Telafi ve Ortalama Yükseltme Sınıavlarının ardından okulumuzdaki ölçme ve değerlendirme faaliyetleri tamamlanacaktır. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden ötürü şimdiden teşekkür ederiz.

Nis

Planlı bir şekilde çalışmalarına rağmen sınav yaklaşınca gece etütlerinde tam kadro bulunanların okulu İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı İkinci Dönemi İkinci Grup Sınavları 27.04.2018 Cuma günü tamamlanıyor. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden ötürü şimdiden teşekkür ederiz.

Mrt

Planlı bir şekilde çalışmalarına rağmen sınav yaklaşınca gece etütlerinde tam kadro bulunanların okulu İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı İkinci Dönemi Birinci Grup Sınavları başlamıştır. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden ötürü şimdiden teşekkür ederiz.

Ock

Sınavlar hiç biter mi? Sadece Üçüncü Grup Ortak Sınavlarımız tamamlanmıştır. Mazeret, Telafi Sınavları, Ortalama Yükseltme Sınavları ve Kazanım Değerlendirme Sınavları sınav takviminde duyurulduğu tarihlerde yapılacaktır.

Ara

Geleceği şekillendirmek için azimle çalışanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2017 - 2018 Öğretim Yılı Birinci Dönemi ikinci grup ortak sınavlar 11.12.2017 - 15.12.2017 tarihleri arasında Sınav Takvimimizde belirtilen ders saatlerinde gerçekleştirilecektir. Fotoğraflar ilk gün yapılan Matematik Sınavlarındandır.

Kas

Azimle çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı Birinci Dönemi Birinci Grup Sınavlar tamamlanmıştır. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden ötrü teşekkür ederiz.