T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Spor Etkinliklerimiz

Mrt

Spor kültürünü benimsemiş, spor disiplinini özümsemiş ve sporu hayatının bir parçası haline getirmiş gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda düzenlenen Karma Voleybol Turnuvamız tamamlanmış ve 12. Sınıflarımızın şampiyon olduğu bur turnuvanın ödülleri ve madalyaları Bayrak Törenimizde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ tarafından öğrencilerimize verilmiştir.

Şbt

Öğretmen ve öğretmenlerimizin kondisyonlarını yüksek tutmak ve sınıf duvarlarının dışında spor yaparak öğretmen - öğrenci bağını güçlendirmek için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde Kıymetli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN desteğinde öğretmenlerimiz de Sınıflar Arası Karma Voleybol Müsabakalarına takım çıkarmışlardır.

Ock

Spor imkanlarının hedefler doğrultusunda en etkili şekilde öğrenci ile buluştuğu okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde çeşitli alanlarda sınıflar arası spor müsabakaları düzenlenmektedir. Bu müsabakalarda öğrencilerimiz sahada oyuncu veya yan hakem olarak görev alırken tribünde de İzmir Fen Lisesine yakışan şekilde sınıflarını desteklemek için taraftar olarak etkin bir şekilde yer almaktadırlar. 

Ekm

Zeki, çevik ve ahlaklı sporcuların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN´ın koordinesinde sınıflar arasında futbol müsabakaları devam ediyor.

Haz

Spor kültürünü benimsemiş, spor disiplinini özümsemiş ve sporu hayatının bir parçası haline getirmiş gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda düzenlenen Masa Tenisi Turnuvamız kızların müsabakaları ile tamamlanmış ve öğrencilerimizin performansları Bayrak Törenimizde ödüllendirilmiştir.

May

Spor yapmayı sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda düzenlenen Masa Tenisi Turnuvamız tamamlanmıştır.

May

Sağlam karakterli sağlam vücutlu sağlam kafalı gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN´ın özveri ile planladığı ve yönettiği Voleybol ve Basketbol Turnuvaları ödül töreni ile sona erdi.

Mrt

Sağlıklarının kıymetini bilen ve sağlıklı yaşama önem verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN´ın titiz çalışması sonucu faaliyete geçen Halı Sahamızda Futbol Müsabakaları tüm heyecanı ile devam ediyor.

Mrt

Her geçen gün çok daha iyisi için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN´ın titiz çalışması sonucu Halı Sahamız kullanıma açılmış olup ilk resmi maçımız 11. ve 12. Sınıflar arasında gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Sporu ve sporcuyu sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Pansiyonumuzdan Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzda kurulan Futbol Takımımız Bornova Kaymakamlık Futbol Turnuvası’na renk kattı.

Şbt

Su üstünde bilim insanı sualtında ragbi oyuncusu olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Öğrencimiz Şeyda Asena BÜYÜKÖZ ve takımı, 18 Yaş Altı (U18) Federasyon Kupası’nda ÜÇÜNCÜLÜK KUPASI ve madalyası kazandı.

Ock

Takım oyununda da fark yaratan okul İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde birinci dönem spor müsabakaları basketbol maçı ile tamamlandı.

Ock

Bireysel başarıları kadar ekip çalışmalarında da iddialı olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Basketbol Müsabakaları Okulumuzun Kapalı Spor Salonunda heyecanlı taraftarın önünde devam ediyor.

Ock

Dört duvarla sınırlanamayanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde 12A Sınıfımız ve Öğretmenlerimiz yılın son spor etkinliği olarak gösteri maçına çıktılar.

Ara

Sporu ve sporcuyu seven öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Voleybol Müsabakalarında Final Maçları başladı.