Mezunlarımız Anlatıyor

Ara

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri Tıp Alanında hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi ´86 mezunumuz Prof. Dr. Nadir ŞENER sabah oturumunda 11. ve 12. sınıflarımıza öğle oturumunda ise 9. ve 10. Sınıflarımıza hem Dilim Dilim DİLİMİZ adı altında hazırladığı Güçlü ve Güzel Türkçemize Dikkat Edelim mesajlı sunumunu yaptı hem çalışma alanı ile ilgili bilgiler verdi hem İFL´deki anılarını anlattı hem de tavsiyelerde bulundu.

Ara

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafirleri İlaç Sektöründe hem ülkemizde hem yurt dışında farmakoloji üzerine önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi ´98 mezunlarımızdan ikisi Emre YILDIRIM, MD, PhD ve İsmail Burak BAL, MD. 11. ve 12. sınıflarımıza hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdiler hem İFL´deki anılarını anlattılar hem de tavsiyelerde bulundular.

Kas

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunlarımız Prof. Dr. Hakan UREY ve Doç. Dr. Deniz YÜRET öğrencilerimize hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdiler hem İFL´deki anılarını anlattılar hem de tavsiyelerde bulundular.

Kas

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafirleri Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Sayın Deniz YÜRET ve Elektrik Mühendisliği Bölümünden Prof. Dr. Hakan UREY olacaktır.

Kas

Engin bir kurum kültürüne ve akademik birikime sahip okul İzmir Fen Lisesi´nde mezunlarımızın deneyimleri ve birikimleri şuanki öğrencilerimize vizyon, nosyon ve paradigma olsun diye Okul Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN ve Mezunlarla İletişim Komisyonumuz koordinesinde İFL 1987 Mezunumuz Doc.Dr. Tolga GÜNVAR okulumuzu ziyaret etmiş ve öğrencilerimizle konferans salonunda deneyimlerini ve birikimlerini paylaşmıştır.

Ock

Öğrencilerimizin İzmir Fen Lisesi´nin engin kültürel ve akademik birikiminden yararlanmasını her zaman destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Bilim Kurulu Üyemiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın (Kimya) koordinesinde İFL 2015 Mezunu Baturalp YALÇIN (Uluslararası Kimya Olimpiyatlarında ALTIN Madalya kazanmıştır) okulumuzu ziyaret etmiş ve 9. sınıf öğrencilerimizle konferans salonunda Ulusal ve Uluslararası Kimya Olimpiyat Deneyimleri paylaştı, İFL´li olmanın öneminden bahsetti ve Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü hakkında bilgi verdi.

Kas

Öğrencilerimizin İzmir Fen Lisesi´nin engin kültürel ve akademik birikiminden yararlanmasını her zaman destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un talimatları doğrultusunda Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖZSÜZ koordinesinde İFL 1999 Mezunu Dr. İlkay GÜLTAŞ okulumuzu ziyaret etmiş ve öğrencilerimizle konferans salonunda deneyimlerini paylaşmıştır.