Sosyal Kulüp Etkinliklerimiz

Ekm

Zeki öğrencilerin zekalarını kullanarak akıllıca işler yaptığı nitelikli okul İzmir Fen Lisesinde 10. sınıf öğrencimiz Alperen TUPURTU katıldığı Oyun 2020 sürecinde finale kadar yükselmiş ve finalist olarak okulumuzu gururlandırmıştır.

Ekm

Kamerayı, mikrofonu, fotoğraf makinesini, gazete ve dergiyi kısacası medyayı seven ve bilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ danışmanlığında Nil Deniz Sözver ve Arda Ayça'nın başkanlığında kurulan İzmir Fen Lisesi Medya Kulübü projelerini ve çalışmalarını bu alanla ilgilenen öğrencilerimize anlattı.

Ekm

Münazara kültürü olan ve bu kültüre sahip çıkan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ liderliğinde mezun münazırlarımız ve çoğu 12 Sınıf olan öğrencilerimiz 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz için fikir kıvılcımları ile ateşlenen akıl bombalarını fişekleyerek seyri güzel bir gösteri maçı gerçekleştirdiler.

Eyl

Gençlerin bilgelik ve liderlik yolunda ilerlemelerinde ihtiyaçları olan münazara kabiliyetlerini geliştirmeleri için çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ liderliğinde Tahsin Bilge AVCI hocamızın misafir olduğu Münazara Kulübü Tanışma Toplantısı 11 Eylül 2020 tarihinde saat 19.30'da başlayıp 21.00'da tamamlandı.

Kas

Bilinçli öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde sosyal kulüp öğretmenlerimizin koordinesinde "Löseminin Farkındayız" dedik.

Ekm

Bilinçli ve daima hazır öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Sivil Savunma Kulübümüzün Değerli Danışman Öğretmenleri Dr. Barış DEMİRDAĞ (Kimya) ve Hakan ERYUVA (Kimya) koordinesinde tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile okul tahliye tatbikatı yapılmış ve tahliye süresi kayıt altına alınmıştır.

Ekm

Eğitimin, öğretimin ve paylaşımların dört duvarın dışına taştığı okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde 11. Sınıf Öğrencilerimiz PaintBall müsabakası yaptılar.

May

Strateji bilen ve takım oyunu oynayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Satranç Kulübü Danışman Öğretmenlerinden Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde 4+1 kişilik takımımızın katıldığı BEKO 18. Satranç Şöleninde öğrencilerimiz Lise Kategorisinde yarıştılar.

May

Mevcut durumu analiz edip kurguladıkları stratejileri ile kendi lehine çevirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ, Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ, Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde ilgili öğrencilerimiz Ödüllü Satranç Turnuvamıza katıldılar.

Nis

Doğaya duyarlı, sağlam ve dayanıklı sporcu gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Kıymetli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA öncülüğünde Kıymetli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY, Değerli Coğrafya Öğretmenimiz Buket ERTUĞRUL, Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ, Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Kıymetli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR desteğinde 10. ve 11. Sınıf öğrencilerimiz onaylanan güzergahları doğrultusunda spor yapmak ve doğayla bütünleşmek amacıyla doğa yürüyüşü yaptılar.

Nis

Öğrencilerimizin 21. Yüzyıl Becerileri içinde yer alan Bilgi, Medya ve Teknoloji Becerilerini öğrenme etkinliklerinde kazanmalarını hedefleyen İzmir Fen Lise´sinden güzel bir haberimiz var. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Değerli Matematik Öğretmenimiz Sevim ÖZTÜRK ile Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR´ın sorumluluğunda 11. Sınıflarımızın kurduğu Radyo Ekibimiz tarafından programları hazırlanıp sunulan Okul Radyumuz "RADYO İFL" öğle aralarında kaliteli yayını ile öğrencilerimizin beğenisini kazandı.

Mrt

Sivil Savunmanın etkin olarak uygulandığı okul İzmir Fen Lisesinde Okul Yönetimimiz ve Sivil Savunma Kulübümüz koordinesinde habersiz tatbikat ile öğrencilerimizin toplanma alanına ulaşma süreleri ölçüldü.

Şbt

Genç bilim insanlarının okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ gözetiminde 11. Sınıf öğrencilerimiz İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsünde düzenlenen "Bilim İnsanları Bilimi Anlatıyor" etkinliğine katıldılar.

Şbt

Duyarlı gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Zümre Başkanımız Dr. Meryem YAZICI koordinesinde öğrencilerimiz LÖSEV yararına LÖSEV´in gönderdiği satış masasını kurdular ve LÖSEV´in gönderdiği ürünleri öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve okulumuzu ziyarete gelen ortaokul öğrencilerine sattılar.

Şbt

Zamanlarını yararlı faaliyetlerle geçiren öğrencilerin okulu izmir Fen Lisesinde Değerli Satranç Kulübü Danışman Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde bir kız ve üç genel takımımızda yer alan toplam 20 lisanslı satranç oynayan öğrencimiz 2018 - 2019 Öğretim Yılı Okul Sporları Satranç Turnuvasında okulumuzu yükselerek temsil ettiler.