Üniversite ve Meslek Tanıtımı

Ara

Bilimsel çalışmaları takip eden öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Kıymetli Kimya Öğretmenimiz Hakan ERYUVA koordinesinde Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleri Sayın Doç. Dr. Mahmut TEPECİK ve Sayın Doç. Dr. Bihter ÇOLAK ESETLİLİ 9. Sınıf Öğrencilerimiz mesleki rehberlik yapmak ve ziraat konusunda bilgi vermek için okulumuza konuk oldular.

Ara

Bilinçli ve nitelikli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ koordinesinde öğrencilerimize Boğaziçi Üniversitesi Fizik Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Mehmet Burçin ÜNLÜ ve Üniversite Tanıtım Ofisi Uzamanları Boğaziçi Üniversitesinin özgün ve farklı yönlerini tanıttılar. Boğaziçi Üniversitesi Mezunlarından başlayıp Boğaziçi Üniversitesindeki eğitime kadar geniş bir yelpazede üniversite hakkında bilgi verdiler.

Haz

Kariyerine yön verirken yakından uzağa tüm fırsatların farkında olan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Kıymetli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde öğrencilerimiz Bakırçay Üniversitesinin konuğu oldular.

Mrt

Mühendislik uygulamaları ile küçük yaşta uğraşmaya başlayan mühendis kumaşlı gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 10. sınıf öğrencilerimiz Ahmet ve Gökberk ile Doç. Dr. Emre TİMUR hocamızı ziyaret ettik.

Mrt

Rutin dışında da düşünebilen farklı kariyer yolları ile hayatlarına devam edebilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde öğrencilerimize Doç. Dr. Emre TİMUR Dokuz Eylül Üniversitesi JeoFizik Bölümünün özgün ve farklı yönlerini tanıttı, mezunların uğraştığı işler hakkında bilgi verdi ve üniversitenin sağladığı fırsatları anlattı.

Ock

Kariyer sahibi İFL´lilerden kariyer yolculuğuna yeni başlayan İFL´lilere üniversite tanıtımı yapılan okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde öğrencilerimize İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Makine Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Gökhan KİPER (İFL ´00) İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü´nün özgün ve farklı yönlerini tanıttı, İYTE mezunlarından İYTE´deki eğitime kadar geniş bir yelpazede üniversite hakkında bilgi verdi.

Ara

Geleceğini planlayan ve yaptığı plana göre kararlılık ve azimle ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde ve Kıymetli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA desteğinde 11. sınıf öğrencilerimiz Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde düzenlenen İzmir Eğitim ve Kariyer Fuarına katıldılar.

Kas

Bilinçli bir şekilde hedef belirleyen ve planlı bir şekilde o hedefe doğru ilerleyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Rehber Öğretmenimiz Ece YETİL koordinesinde 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimize Yeditepe Üniversitesinden Mimarlık Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ece CEYLAN BABA ve Uzmanlık Alanı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Yan Dal Uzmanlığı ise Neonatoloji olan Dr. Öğr. Ü. Mustafa BERBER Yeditepe Üniversitesini tanıttılar.

Ock

Mezunlarının vefalı olduğu okul İzmir Fen Lisesinde 2017 Mezunlarımız Ceren, Özlem ve Ezo 11. Sınıflarımıza Endüstri Mühendisliğini anlattılar.

Ara

Yükseköğretim kurumlarının birbirlerinden farklı ve özgün uygulamalarını bilerek hedef belirleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN koordinesinde öğrencilerimize Sabancı Üniversitesi tanıtım görevlileri Sabancı üniversitesinin özgün ve farklı yönlerini tanıttı, çeşitli meslekler hakkında bilgi verdi ve üniversitenin sağladığı fırsatları anlattılar.

Kas

Öğrencilerimizin bilinçli bir şekilde hedef belirlemelerini ve planlı bir şekilde o hedefe doğru yürümelerini destekleyen Okul İzmir Fen Lisesinde Okul Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN koordinesinde öğrencilerimize Yeditepe Üniversitesi tanıtım görevlileri Yeditepe üniversitesini tanıttı, çeşitli meslekler hakkında bilgi verdi ve üniversitenin sağladığı fırsatları anlattılar.

Nis

Geleceğin Mühendislerinin okulu İzmir Fen Lisesi´nden güzel bir seminer haberi daha paylaşıyoruz. Özyeğin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrencileri 11. Sınıf öğrencilerimize Mars´a giden robotlar ve ROVER Grubunun Merih İsimli Robotlarını tanıttı.

Nis

Öğrencilerimizin yüksek öğretim basamağı ile ilgili hayaller kurmalarını ve bu hayalleri ışığında planlı bir çalışmanın içine girerek hayallerini gerçekleştirmelerini destekleyen İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir etkinlik haberimiz var. Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Sevinç ÖRER koordinesinde 11. Sınıf Öğrencilerimiz EducaTurk´ü Ziyaret etti.

Ara

Öğrencilerimizin bilinçli bir şekilde hedef belirlemelerini ve planlı bir şekilde o hedefe doğru yürümelerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖZSÜZ koordinesinde öğrencilerimize Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğrencileri Boğaziçi üniversitesini tanıttı ve çeşitli meslekler hakkında bilgi verdi.

Kas

Öğrencilerimizin bilinçli bir şekilde hedef belirlemelerini ve planlı bir şekilde o hedefe doğru yürümelerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖZSÜZ koordinesinde öğrencilerimize MEF Üniversitesi tanıtım görevlisi MEF üniversitesini tanıttı ve çeşitli meslekler hakkında bilgi verdi.