Titiz ve disiplinli bir şekilde çalışan Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN ve kıymetli öğrencilerimiz büyük emek harcayarak sinema tekniklerini etkin ve verimli bir şekilde kullanarak eşine az rastlanır nitelikli bir Okul Tanıtım Videosu´na İzmir Fen Lisesi Okul Tanıtım Videomuz 2024'e imza attılar.

Bu nitelikli çalışmadan ötürü değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Women Philosophy eTwinning Final Toplantısı Yapıldı.

ABD Los Angeles'ta 11 - 17 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Regeneron ISEF Bilim ve Mühendislik Yarışması'nda Ülkemizi temsil eden İzmir Fen Lisesi öğrencisi Burak Sina AKBUDAK Technology Enhances the Arts kategorisinde “Yapay Zeka ile Oluşturulan Müzik Açısından Zengin Klasik Gitar Parçaları” projesi ile DÜNYA İKİNCİSİ oldu. Aynı yarışmada "Environmental Engineering" kategorisinde ülkemizi temsil eden İzmir Fen Lisesi öğrencileri Eray AKIN, Nisa İLTEKİN ve Murat LEYLEKOĞLU "Sulak Alanların Kirlilik Seviyesini Ölçen ve Bildiren Güneş Enerjili Duba Geliştirilmesi" projeleri ile DÜNYA İKİNCİSİ oldular ayrıca "Qatar Research, Development, and Innovation Council" özel ödülü aldılar. Alanlarında istediği Yükseköğretime sınavsız yerleşme hakkı elde eden öğrencilerimize Sayın Kaymakamımız Muzaffer ŞAHİNER  hediyelerini takdim etti.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde İzmir Fen Lisesi öğrencileri ve danışman öğretmenleri Zehra Handan EKİCİ tarafından hazırlanan aylık dergimiz FÜZYON'un üçüncü sayısı okuyucularımızla buluştu.

"Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun"

Ülkemizde 1987 yılından bu yana her yıl 4-10 Mayıs tarihleri arası "İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası" olarak kutlanmaktadır.

11-17 Nisan 2024 tarihinde Gürcistan'ın Tskaltubo şehrinde düzenlenen 54 ekibin katıldığı 13. Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı'nda ülkemizi temsil eden öğrencimiz Ilgın ŞEKERLİ Bronz Madalya kazandı.  20-27 Nisan 2024 tarihlerinde Çin’in Shenzhen şehrinde düzenlenen 30 ülkeden 151 öğrencinin katıldığı 58. Mendeleev Kimya Olimpiyatı’nda ülkemizi temsil eden öğrencimiz Efe OK Bronz Madalya kazandı.

14 Şubat 2024 tarihinde Sayın Prof. Dr. Şerif Ali BOZKAPAN " 'Sözlük Özgürlüktür' Dilimizin Zenginlikleri" isimli etkinlikte 9. sınıf öğrencilerimizle buluştu ve deneyimlerini muazzam bir anlatımla öğrencilerimizin hayranlığını kazanarak paylaştı.

Haber mentimiz güncellenmektedir.

Haber metnimiz güncellenmektedir.

Haber metnimiz güncelenmektedir.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda törenden sorumlu müdür yardımcımızın ve titiz çalışan etkinlik komisyonumuzun koordinesinde konferans salonumuzda İstiklal Marşımızın Kabulünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Törenimizi anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

8 Mart 2024 Cuma Günü Bayrak Törenimizde öğrencilerimizin belirli zaman aralıkları ile girdikleri kazanım değerlendirme sınavlarında gösterdikleri yüksek performanstan ötürü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız ölçme ve değerlendirme komisyonumuzun gözetiminde ve takibinde yapılan bu sınavlarda derece alan öğrencilerimiz ile TÜBİTAK Bölge Sergisinden Ödülle Dönen öğrencilerimizi sahneye davet edip başarı belgesi vererek takdir etti.