Mrt

Matematik Öğretmenimiz Davut Kasar (Sivil Savunma Kulübü Danışman Öğretmeni) koordinesinde 28 Şubat 2024 perşembe günü saat 11.40'da düzenlenen okul tahliye tatbikatımız 2 dakika 09 saniye ve 41 salisede başarıyla tamamlandı.

Mrt

Müzik öğretmenimiz Sinem Var yönetimindeki ekibimiz 29 Şubat 2024 Cuma Günü okul bahçemizde öğrencilerimize "Barış Manço" temasıyla öğrencilerimizin aktif katıldığı, oynadığı, şarkıları takrar ettirdikleri muazzam bir Müzik Dinletisi gerçekleştirdiler.

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde müdür yardımcılarımızın koordinesinde bilim kurulu olimpiyat danımanı öğretmenlerimizin katılımı ile 32. Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavına (2024 1. Aşama) katılacak olan Matematik, Fizik, Astronomi ve Astrofizik, Kimya, Biyoloji ve Bilgisayar Olimpiyat Takımlarımızla onlara özel bir kahvaltı etkinliği yaptık.

Mrt

15 Şubat 2024 Cuma Günü Bayrak Törenimizde Okul Müdürümüz TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları, Satranç Branşı Okul Sporları ve Okul İçi Spor Turnuvalarımızda başarı gösteren öğrencilerimize ve takımlarımıza başarı belgelerini takdim ederek öğrencilerimizi onore etti.

Mrt

Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR başkanlığında Mezuniyet Töreni ve Andaç Komisyonumuz gündem maddelerimiz doğrultusunda toplantısını gerçekleştirdi.

Mrt

14 Şubat 2024 tarihinde olimpiyat çalışmaları özelinde gündem maddelerimiz doğrultusunda Bilim Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde İkinci Dönem Başı Zümre Başkanları Kurulu Toplantımızı gündem maddelerimiz doğrultusunda gerçekleştirdik.

Mrt

115009000 program numaralı Arduino ile Programlama ve Tasarım Eğitimi adlı kursumuzun sonuna yaklaşıyoruz. Mart ayında son modülümüzü de tamamlamış ve 76 saatlik verimli bir Halk Eğitim Kursu süreci yaşamış olacağız.

Mrt

05 Şubat 2024 - 16 Şubat 2024 tarihleri arasında İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın Eğitim Merkezi Müdürlüğünde Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR'ın Eğitim Yöneticiliğinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ İzmir Fen Lisesi öğretmenlerinden oluşan 25 öğretmenimiz ile birlikte RoboKod İzmir Bilişim ve Kodlama Projesi Hizmet İçi Öğretmen Eğitimini gerçekleştirmiştir.

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında İkinci Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantımızı gündem maddelerimiz doğrultusunda gerçekleştirdik.

Mrt

"3 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Milli Savunma Üniversitesi Sınavına girecek öğrencilerimize başarılar dilerim."

Şbt

6 Şubat 2024 - 9 Şubat 2024 tarihleri arasında İzmir Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve İzmir Satranç İl Temsilciliği'nin işbirliği ile Gençler, Yıldızlar ve Küçükler (Genel ve Kız Okul Takımları) "2023 – 2024 Öğretim Yılı Okullar Arası Mahalli Satranç Yarışması" düzenlenmiştir. Bu turnuvada İzmir Fen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit Kalkan ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde 4 takım ile temsil edilmiştir. Ömer Işık, Yalın Karapınar, Kadir Mert Şeker ve Mert Önder'in yer aldığı takımımız Turnuvayı İKİNCİ olarak tamamlamış ve bölge yarışmasında İzmir'i temsil etme hakkı kazanmıştır.

Şbt

55.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projesi Yarışması için öğrencilerimizin yaptığı araştırma çalışmalarından 16 tanesi tamamlanmış ve proje başvurusu yapılmıştır. Danışman Öğretmenlerimizin gözetiminde ve Bilim Kurulumuzun takibinde başvuruları yapılan 16 Adet Öğrenci Projemizi Bilim Kurulu Proje Koordinatörümüz Zuhal GÜL (Biyoloji) ve Bilim Kurulu başkanımız Sertaç ATEŞ (Bilgisayar) ileriki çalışmalar için tasnif etmişlerdir.

Ock

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması için hazırlanan öğrencilerimiz 19 Ocak 2024 saat 23.55'e kadar tamamladıkları araştırmaların raporlarını sisteme yükleyerek başvurularını yaptılar.

Ock

TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları 2. Aşama Sonuçları Açıklandı.