May

Women Philosophy eTwinning Final Toplantısı Yapıldı.

May

ABD Los Angeles'ta 11 - 17 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Regeneron ISEF Bilim ve Mühendislik Yarışması'nda Ülkemizi temsil eden İzmir Fen Lisesi öğrencisi Burak Sina AKBUDAK Technology Enhances the Arts kategorisinde “Yapay Zeka ile Oluşturulan Müzik Açısından Zengin Klasik Gitar Parçaları” projesi ile DÜNYA İKİNCİSİ oldu. Aynı yarışmada "Environmental Engineering" kategorisinde ülkemizi temsil eden İzmir Fen Lisesi öğrencileri Eray AKIN, Nisa İLTEKİN ve Murat LEYLEKOĞLU "Sulak Alanların Kirlilik Seviyesini Ölçen ve Bildiren Güneş Enerjili Duba Geliştirilmesi" projeleri ile DÜNYA İKİNCİSİ oldular ayrıca "Qatar Research, Development, and Innovation Council" özel ödülü aldılar. Alanlarında istediği Yükseköğretime sınavsız yerleşme hakkı elde eden öğrencilerimize Sayın Kaymakamımız Muzaffer ŞAHİNER  hediyelerini takdim etti.

May

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde İzmir Fen Lisesi öğrencileri ve danışman öğretmenleri Zehra Handan EKİCİ tarafından hazırlanan aylık dergimiz FÜZYON'un üçüncü sayısı okuyucularımızla buluştu.

May

"Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun"

May

Ülkemizde 1987 yılından bu yana her yıl 4-10 Mayıs tarihleri arası "İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası" olarak kutlanmaktadır.

May

11-17 Nisan 2024 tarihinde Gürcistan'ın Tskaltubo şehrinde düzenlenen 54 ekibin katıldığı 13. Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı'nda ülkemizi temsil eden öğrencimiz Ilgın ŞEKERLİ Bronz Madalya kazandı.  20-27 Nisan 2024 tarihlerinde Çin’in Shenzhen şehrinde düzenlenen 30 ülkeden 151 öğrencinin katıldığı 58. Mendeleev Kimya Olimpiyatı’nda ülkemizi temsil eden öğrencimiz Efe OK Bronz Madalya kazandı.

Nis

14 Şubat 2024 tarihinde Sayın Prof. Dr. Şerif Ali BOZKAPAN " 'Sözlük Özgürlüktür' Dilimizin Zenginlikleri" isimli etkinlikte 9. sınıf öğrencilerimizle buluştu ve deneyimlerini muazzam bir anlatımla öğrencilerimizin hayranlığını kazanarak paylaştı.

Haber mentimiz güncellenmektedir.

Haber metnimiz güncellenmektedir.

Haber metnimiz güncelenmektedir.

Nis

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda törenden sorumlu müdür yardımcımızın ve titiz çalışan etkinlik komisyonumuzun koordinesinde konferans salonumuzda İstiklal Marşımızın Kabulünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Törenimizi anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Nis

8 Mart 2024 Cuma Günü Bayrak Törenimizde öğrencilerimizin belirli zaman aralıkları ile girdikleri kazanım değerlendirme sınavlarında gösterdikleri yüksek performanstan ötürü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız ölçme ve değerlendirme komisyonumuzun gözetiminde ve takibinde yapılan bu sınavlarda derece alan öğrencilerimiz ile TÜBİTAK Bölge Sergisinden Ödülle Dönen öğrencilerimizi sahneye davet edip başarı belgesi vererek takdir etti.

Nis

8 Mart 2022 tarihinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ günün anlam ve önemine binayen çalışma arkadaşlarımıza kırmızı karanfil sunarak ve pasta keserak çalışma arkadaşlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Nis

55.si düzenlenen TÜBİTAK 2204A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Biyoloji Alanı Birincisi Çağla Şirin ve Aliberk Sandıkçı (Kimya Öğretmenimiz Hakan Eryuva), Yazılım Alanı Birincisi Öykü Akarsu, Hikmet Efe Canikli ve Yavuz Selim Karahan (Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren Coşkun) ve Matematik Alanı İkincisi Barkın Özsoy, Bilge Şule Yıldız ve Ekin Önal (Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Sertaç Ateş) olmuştur. Öğrencilerimizi ve Danışman Öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.