T3 Vakfı İzmir Sorumlusu Banu Aras Hanım tarafından 9. sınıf öğrencilerimize 8 Şubat 2024 tarihinde T3 Vakfının çalışmaları ve Teknofest 2024 yarışmaları ile ilgili bilgi verildi.

55.'si düzenlenen TÜBİTAK 2204A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında 4 Proje ile okulumuzu temsil ettiğimiz İzmir Bölge Finallerinin ikinci gününde Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Süleyman Ekici Matematik Projemizin sergilendiği masada öğrencilerimizle fotoğraf çektirerek öğrencilerimizi onore etti.

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanı Alev BAŞDAKOL koordinesinde 11. ve 12. sınıflarımızın katılımı ile her hafta veya iki haftada bir düzenlenen ALES Ağırlıklı TYT Türkçe Denemelerinin 12.'si ikinci dönem başında yapıldı ve ikinci dönemde de denemelere devam ediyoruz.

1 Mart 2024 Cuma Günü Bayrak Törenimizde 9., 10., 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizin belirli zaman aralıkları ile girdikleri kazanım değerlendirme sınavlarında gösterdikleri yüksek performanstan ötürü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız ölçme ve değerlendirme komisyonumuzun gözetiminde ve takibinde yapılan bu sınavlarda derece alan öğrencilerimizi sahneye çıkartıp başarı belgesi vererek onore etti.

Matematik Öğretmenimiz Davut Kasar (Sivil Savunma Kulübü Danışman Öğretmeni) koordinesinde 28 Şubat 2024 perşembe günü saat 11.40'da düzenlenen okul tahliye tatbikatımız 2 dakika 09 saniye ve 41 salisede başarıyla tamamlandı.

Müzik öğretmenimiz Sinem Var yönetimindeki ekibimiz 29 Şubat 2024 Cuma Günü okul bahçemizde öğrencilerimize "Barış Manço" temasıyla öğrencilerimizin aktif katıldığı, oynadığı, şarkıları takrar ettirdikleri muazzam bir Müzik Dinletisi gerçekleştirdiler.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde müdür yardımcılarımızın koordinesinde bilim kurulu olimpiyat danımanı öğretmenlerimizin katılımı ile 32. Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavına (2024 1. Aşama) katılacak olan Matematik, Fizik, Astronomi ve Astrofizik, Kimya, Biyoloji ve Bilgisayar Olimpiyat Takımlarımızla onlara özel bir kahvaltı etkinliği yaptık.

15 Şubat 2024 Cuma Günü Bayrak Törenimizde Okul Müdürümüz TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları, Satranç Branşı Okul Sporları ve Okul İçi Spor Turnuvalarımızda başarı gösteren öğrencilerimize ve takımlarımıza başarı belgelerini takdim ederek öğrencilerimizi onore etti.

Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR başkanlığında Mezuniyet Töreni ve Andaç Komisyonumuz gündem maddelerimiz doğrultusunda toplantısını gerçekleştirdi.

14 Şubat 2024 tarihinde olimpiyat çalışmaları özelinde gündem maddelerimiz doğrultusunda Bilim Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde İkinci Dönem Başı Zümre Başkanları Kurulu Toplantımızı gündem maddelerimiz doğrultusunda gerçekleştirdik.

115009000 program numaralı Arduino ile Programlama ve Tasarım Eğitimi adlı kursumuzun sonuna yaklaşıyoruz. Mart ayında son modülümüzü de tamamlamış ve 76 saatlik verimli bir Halk Eğitim Kursu süreci yaşamış olacağız.

05 Şubat 2024 - 16 Şubat 2024 tarihleri arasında İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın Eğitim Merkezi Müdürlüğünde Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR'ın Eğitim Yöneticiliğinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ İzmir Fen Lisesi öğretmenlerinden oluşan 25 öğretmenimiz ile birlikte RoboKod İzmir Bilişim ve Kodlama Projesi Hizmet İçi Öğretmen Eğitimini gerçekleştirmiştir.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında İkinci Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantımızı gündem maddelerimiz doğrultusunda gerçekleştirdik.

"3 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Milli Savunma Üniversitesi Sınavına girecek öğrencilerimize başarılar dilerim."