Ekm

Bilgi çağına damgasını vuracak mühendislerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 9. ve 10. sınıflarımızda Bilgisayar Bilimi Kur01 ve Kur02 dersleri kapsamında 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizle CodeWeek Avrupa Kodlama Haftası etkinlikleri devam etmektedir.

Ekm

Bilinçli, bilinçli, bilinçli, azimli, zeki ve çalışkan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL Son sınıf öğrencilerimize Yükseköğretim Kurumları Sınavı ile ilgili tanıtım sunumu yaptı.

Ekm

Değerlerini bilen ve sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesinde Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde Belletmen Öğretmenlerimizin gözetiminde ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde 9. ve 10. Sınıflarımızda yatılı olarak okuyan öğrencilerimizle birlikte konferans salonumuzda Ayla isimli filmi izledik.

Ekm

Çok yönlü bir şekilde kendilerini geliştirenlerin okulu izmir Fen Lisesinde Değerli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde öğrencilerimize Dağcılık Kulübünün Eğitim Uzmanları ve Gönüllüleri Dağcılık hakkında sunum yaptılar.

Ekm

Tozlu raflarda saklanan bilim yerine pırıl pırıl bir laboratuvarda bilimin engin dünyasını keşfetme fırsatına sahip olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Meryem YAZICI koordinesinde 11. sınıf öğrencilerimiz İnsan Fizyolojisi Ünitesinde Dana Beyninin Yapısı ve İşleyişi ile ilgili deney yaptılar.

Ekm

Bilimin buram buram hissedildiği okul İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI koordinesinde Bilim Yolumuz ortaya çıkmaya başladı.

Ekm

2. TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları 2. Aşama Sınavlarında fırtına estirecek öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Kıymetli Bilim Kurulu Başkanımız Münire ŞİMŞEKER koordinesinde Bilim Kurulu Üyeleri desteğinde Olimpiyatçı Öğrencilerimiz ile Yaka Köyde köy kahvaltısı yaptık.

Ekm

Matematiğin serüven dolu dünyasını heyecanla keşfedenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimiz Matematik Müzesini ziyaret ettiler.

Ekm

Çok okuyan ve çok gezenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Gezi Kulübü Danışman Öğretmenleri Kıymetli Coğrafya Öğretmenimiz Buket ERTUĞRUL ve Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN koordinesinde Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in desteğinde 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz ile Şirince Gezisi yaptık.

Ekm

Demokrasi kültürü ile yoğrulmuş okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesinde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL kılavuzluğunda, Sandık Kurulumuzun desteğinde 08 - 12 Ekim 2018 tarihleri arasında Okul Öğrenci Meclisi Başkanlığı Seçimi Süreci gerçekleştirildi.

Ekm

Temel bilimlere meraklı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ koordinesinde Matematik Zümremizin desteğinde Prof. Dr. Alp EDEN hocamız öğrencilerimizle matematik projeleri üzerine söyleşi yaptı.

Ekm

Canlı Bilimine ilgi duyanların okulu İzmir Fen Lisesinde Biyoloji Laboratuvarımızda Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimiz ilk oturumda Mikroskop Kullanmayı öğrendiler ikinci oturumda ise işin ustası oldular ve mikroskop kullanarak soğan zarı incelediler.

Ekm

Zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Voleybol Müsabakaları GRUP USÜLÜ devam ediyor.

Ekm

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki "My Utopia" isimli eTwinning Projesi kalite etiketi almıştır.

Ekm

Uluslararası Bilim Proje Olimpiyatı INSPO´da Sağlık Kategorisinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN danışmanlığında Şiir ve Kamil´in hazırladığı "Elektroeğirme ile üretilen nanoliflerin, patojenlerin seçimli analizine yönelik kullanım potansiyellerinin araştırılması" isimli araştırma projesi ÜÇÜNCÜLÜK ödülü aldı.