Eyl

Yeni bir okula, İzmir Fen Lisesine, merhaba diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI koordinesinde 9. Sınıf Öğrencilerimize UYUM ETKİNLİKLERİ kapsamında İFL22 Zeytin Ağaçları dikimi yapıldı.

Eyl

Silgisini bölüşen mezunlarımızdan defter ve kalem paylaşan öğrencilerimize uzanan bir okul kültürüne sahip iyi insanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesinde "Askıda Defter Kalem Projesi" uygulamamız okul girişindeki köşemizde gerçekleşmektedir.

Eyl

Her yeni yıl köklerinden gelen enerji ile tazelenen okul İzmir Fen Lisesi´nde 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Törenimiz okulumuzun kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.

Eyl

Bilimin maceralı yolculuğunda gizemi çözebilenlerin ve o yolculuğa gizem katabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinden TÜBİTAK Kriptoloji Yaz kampına giden öğrencimiz Ervin başarılı bir şekilde kamptan döndü.

Eyl

Destekçileriyle güçlü ve güçlenen okul İzmir Fen Lisesine bir bağış daha yapıldı. Kurban bayramı nedeniyle okulumuzun pansiyonuna kurban bağışı yapan Sayın Aziz GÜZELCAN´a Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bağışından ötürü plaket sundu.

Eyl

Mezunlarının gönül bağıyla sahiplendikleri ve destekledikleri okul İzmir Fen Lisesi´nden yine bir bağış haberimiz var. IFL ´86 Mezunumuz Mehmet Deniz ERTAŞ´ın koordine ettiği kitap kampanyasında Biyoloji Olimpiyat Kitaplarımız da okulumuza geldi.

Eyl

Farklı veya alternatif faaliyetlerle de kendilerini geliştirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde öğrencimiz Zehra Matematik Köyünün yaz kampına katılarak akranları ile matematik dünyasına farklı bir pencereden bakabilme fırsatı yakaladı.

Eyl

2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı için planlı ve özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesleki Çalışmalarımız ilgili plan ve gündemimiz doğrultusunda gerçekleştirilmiştir.

Eyl

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki "Düşünce Atlasım" isimli eTwinning Projesi kalite etiketi almıştır. Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerine verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz.

Eyl

İnce eleyip sık dokuyarak bize emanet edilen gençlerin en iyisine layık olabilmeleri için çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Sınıflarımızın Ders Programları 10 Eylül 2018 tarihi itibariyle hazırdır.

Eyl

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 Yılı Son Sınıf Öğrencileri ÖSYS Yerleştirme İstatistiklerimiz haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Eyl

Proje çalışmaları aracılığıyla yaparak - yaşayarak öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Kimya Öğretmenimiz Hakan ERYUVA´nın öğrencileri Aysu ve Ceren Prof. Şule AYTAŞ ile Doç. Dr. Sabriye YUŞAN´ın koordinesinde 4. Uluslararası Kompozit Malzemeler Sempozyumunda "Pirina ve Manyetik Pirina tabanlı yeni tip biyopolimerik kompozitlerin hazırlanması ve Kurşun II iyonlarının giderilmesi" konusundaki projelerini sundular.

Eyl

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki "Sofinin Dünyasına Yolculuk" isimli eTwinning Projesi kalite etiketi almıştır. Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerine verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz.

Eyl

Olimpiyat kültürü ile fark yaratanların okulu İzmir Fen Lisesinde 2018 Birinci Aşama Sınav Sonuçlarına göre 23 öğrencimiz 2. Aşama ve Yaz Okuluna geçmeye hak kazanmışlardı. 03 Eylül - 15 Eylül tarihleri arasında Afyonkarahisar´da Olimpiyatçılarımız Yaz Okulunda faaliyetlerine devam ediyorlar.

Eyl

2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı için planlı ve özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdür Yardımcılarımız başkanlığında 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesleki Çalışmalarımız ilgili plan ve gündemimiz doğrultusunda devam etmektedir.