Haz

Öğrencleri için fedakar bir şekilde emek veren öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında yürütülen Mesleki Eğitim Çalışmalarımız 2017 - 2018 öğretim yılı için tamamlanmıştır.

Haz

Mezunlarının sadece gönül bağı ile bağlı olduğu değil koçluk sistemi ve bağışlarla da sahip çıktığı okul İzmir Fen Lisesine Bilgisayar Bilimi alanında mezunlarımız destek olmaya devam ediyorlar.

Haz

Birlik ve beraberlik içinde takım ruhu güçlü bir öğretmen ekibinin sahiplendiği okul İzmir Fen Lisesi´nde sene sonu öğretmen kahvaltısı gerçekleştirildi.

Haz

Ulusal ve uluslararası projelerde her daim farkını gösteren okul Izmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ve eTwinning Proje Koordinatörümüz Değerli Felsefe Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY Il Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği ödül töreninde eTwinning Okul Kalite Etiketimizi aldılar.

Haz

Proje okulu olmanın hakkını veren ve nitelikli projeler ortaya koyan okul İzmir Fen Lisesi´nde OKEEF Ulusal ve Uluslararası Bilimsel Proje Yarışmasına davet edilen 4 Projemiz de ödül aldı.

Haz

Yabancı dili tematik çalışmalarda kullanarak öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın koordinesinde öğrencilerimiz IGMUN ve OZYMUN´a katıldılar.

Haz

Öğrencileri için özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığındaki 2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısını gündem maddelerimiz doğrultusunda gerçekleştirdik.

Haz

İzmir Fen Lisesinde bir öğretim yılı daha titiz, etkili, nitelikli ve verimli çalışmalar sonucu mutlu ve huzurlu bir şekilde sade ve güzel bir Karne Törenimizle sona erdi.

Haz

Yabancı dili kullanarak dil becerilerini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesi, İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın koordinesinde Bornova DynEd Şenliğine katıldı.

Haz

Nitelikli projelere imza atanların, bilimsel araştırma yapanların ve kendini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesi, Kimya Zümre Başkanımız Hakan ERYUVA ve Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ koordinesinde Okulumuzun 94 mezunu Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN desteğinde proje ekipleri ve danışman öğretmenleri ile birlikte İYTE´de İFL mezunu değerli akademisyenlerimiz ile görüştüler.

Haz

Her biri birbirinden değerli ve özel olan öğrencileri ve öğretmenleri ile İzmir Fen Lisesi´nde, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU´nun onur konuğu olarak katıldığı Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın ev sahipliği yaptığı Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL´ün koordine ettiği hem iftar hem de yıl sonu akşam yemeğimizi düzenledik.

May

Hem Olimpiyat hem de Proje çalışmalarında adından söz ettiren ve bilime gönül vermiş öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde çeşitli yarışmalara proje sunup o yarışmalardan derece ile dönem proje ekiplerimize Okul Müdürünüz Sayın Mahmut YILDIZ alkışlar arasında ödül verdi.

May

Planlı bir şekilde çalışmalarına rağmen sınav yaklaşınca gece etütlerinde tam kadro bulunanların okulu İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı İkinci Dönemi Üçüncü Grup Sınavları 25.05.2018 Cuma günü tamamlandı. Mazeret, Telafi ve Ortalama Yükseltme Sınıavlarının ardından okulumuzdaki ölçme ve değerlendirme faaliyetleri tamamlanacaktır. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden ötürü şimdiden teşekkür ederiz.

May

Her zaman birlik ve beraberlik içinde çözümün bir parçası olmak düsturu ile hareket eden öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı İkinci Dönemi Sonuna doğru Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında ikinci dönemle ilgili bir ön değerlendirme ve dönem sonu işlemlerle ilgili öğretmenler kurulu toplantısı yaptık.

May

Matematiğin engin dünyasının sınırlarını zorlayanların okulu İzmir Fen Lisesinde Matematik Zümre Başkanımız Davut KASAR koordinesinde ve Matematik Zümremizin desteğinde Orijin isimli matematik odamız öğrencilerimizin kullanımına açıldı va faal bir şekilde kullanılmaktadır.