May

Proje okulu olmanın hakkını veren ve nitelikli projeler ortaya koyan okul İzmir Fen Lisesi´nde OKEEF Ulusal ve Uluslararası Bilimsel Proje Yarışmasına 4 Projemiz Davet Edildi.

May

“Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları Ulusal Bilim Kampı” İkinci Aşamasına Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın danışmanlık yaptığı "Sentez Gazlardan Mikroorganizmalar İle Biyoetanol Üretimi" isimli Yağmur ve Hande Sena´nın projeleri davet edildi.

Nis

Matematik Olimpiyatçılarımız ilim irfan yuvası İzmir Fen Lisesi´nden Matematik Olimpiyatlarının Kartal Yuvasına, Antalya´ya, gittiler, destan yazdılar ve döndüler.

Nis

Bilime gönül verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yine kimya ve yine bir bilimsel başarı haberimiz var. Minsk, Beyaz Rusya´da 52´incisi düzenlenen Uluslararası Mendeleyev Kimya Olimpiyatları´nda Türk Milli Takımında yer alan Ceylan şanlı bayrağımızı layıkıyla temsil edip üstüne bir de bir gümüş madalya getirdi.

Nis

Nitelikli Proje Çalışmaları ile öğrencilerine bilimi sevdiren ve Prestijli Birinciliklerle adından söz ettiren okul İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız "Sentez Gazlardan Mikroorganizmalar İle Biyoetanol Üretimi" isimli Projemizle devam ediyor.

Nis

Enerjisini ve zamanını doğru kullanmayı bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen Voleybol Turnuvamız Final Maçı ile tamamlanmış olup Bayrak Töreninde ise alkışlar arasında ödüller verilmiştir.

Nis

İtalya’nın Floransa şehrinde, 50 ülkeden 200 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen 7. Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı’nda (EGMO) Türk Mili Takımında yer alan öğrencimiz İrem YAŞAR geçen yıl olduğu gibi bu yıl da başarıyla ülkemize döndü.

Nis

2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim Yılı İkinci Döneminde de İzmir Fen Lisesi gücüne güç katarak öğrencilerimiz için çalışmaya devam ediyor.

Nis

Planlı bir şekilde çalışmalarına rağmen sınav yaklaşınca gece etütlerinde tam kadro bulunanların okulu İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı İkinci Dönemi İkinci Grup Sınavları 27.04.2018 Cuma günü tamamlanıyor. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden ötürü şimdiden teşekkür ederiz.

Nis

Bilim insanı olma yolunda fark yaratarak ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 4 projemiz Özel bir kolejin düzenlediği Prof.Dr.Gazi Yaşargil 2. Fen Bilimleri Proje Yarışmasına davet edildi.

Nis

Değerlerini bilen ve değerlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri anlamına yakışan şekilde yapıldı.

Nis

Başarıdan başarıya koşan bir kimya zümresine ve azimle çalışıp prestijli yarışmalarda okulumuzu temsil edip birinciliklerle okulumuzu taçlandıran öğrencilere sahip okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın danışmanlık yaptığı "Sentez Gazlardan Mikroorganizmalar İle Biyoetanol Üretimi" isimli Yağmur ve Hande Sena´nın projeleri Bayer Liseler Arası Bilim Yarışmasında PRESTİJLİ BİR BİRİNCİLİK Kazandılar.

Nis

Hücreler ile ilgili teorik bilgilerini Biyoloji Laboratuvarımızda deney ve gözlem yoluyla da pekiştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimiz önemli bir laboratuvar çalışmasını daha geride bırakıp bilim serüveninde bir adım daha ilerlediler.

Nis

Her geçen gün öğrencilerinin daha iyi bir eğitim alması ve daha iyi bir öğretim ortamı oluşturulması için çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Fizik Zümremizin koordinesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimizin desteğinde Vernier LabPro kitleri FATİH Projesi Donanımları ile uyumlu hale getirilip laboratuvarımızda kullanılmaya başlandı.

Nis

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Müdür Yardımcılarımız başkanlığında Okul Rehberlik Öğretmenimiz ile Sınıf Rehber Öğretmenimiz koordinesinde ilgili sınıfların ders öğretmenlerinin katılımı ile Şube Öğretmenler Kurullarını toplamaya devam ediyoruz.