10. Sınıflarımızda TYT Türkçe Testlerine Devam Ediyoruz

Akademik amaçları arasında yükseköğretim kurumlarına öğrenci yerleştirilmesi hedefi olan ve bu hedefini gerçekleştirme başarısı ile konuşulan okul İzmir Fen Lisesinde TYT çalışmalarımız kapsamında 10. sınıflarımızda Türk Dili ve Edebiyatı dersi kapsamında ders sonrasında Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN koordinesinde öğrencilerimize test yapılmaktadır.

Üniversite Sınavına yönelik olarak 40 sorudan oluşan TYT Türkçe Denemesine 10. sınıf öğrencilerimiz gönüllülük esasına uygun, ilgi düzeyi yüksek ve yoğun bir şekilde katılmaktadırlar.

Değerli öğretmenimize verdiği emek ve ayırdığı zaman kıymetli öğrencilerimize de aktif katılımlarından ötürü teşekkür ederiz.

10. Sınıflarımıza Türk Dili ve Edebiyatı Alanında TYT ve AYT Uygulaması10. Sınıflarımıza Türk Dili ve Edebiyatı Alanında TYT ve AYT Uygulaması

Yayın: 09.01.2022 - Güncelleme: 09.01.2022 17:37 - Görüntülenme: 290