3 Öğrencimiz En İyi Delege Seçildi

8 Nisan 2022 Cuma günü Bayrak töreninde İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGRER TÜBİTAK Fen Lisesi Model United Nations'ta (TFL MUN)  BEST DELEGATE (En İyi Delege ödülü, tüm komitede performans sergileyen, hazırlayan ve en bilgili olan delegeye verilir) ödülü alan öğrencilerimizi sahneye davet etti ve Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ öğrencilerimize onore etti.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Detaylı Bilgi: https://ifl.meb.k12.tr/icerikler/tfl-munda-3-best-delegate-odulu_12554752.html

3 Öğrencimiz En İyi Delege Seçildi3 Öğrencimiz En İyi Delege Seçildi3 Öğrencimiz En İyi Delege Seçildi

Yayın: 09.04.2022 - Güncelleme: 09.04.2022 18:46 - Görüntülenme: 447