7 Öğrencimize HoneyMUN 2022 Üç Farklı Ödül

HoneyMUN 2022 etkinliğinde 9 farklı komitede çeşitli ülkelerin delegeleri olarak 3 gün boyunca özverili ve yoğun çalışmalar sonucunda verimli bir MUN konferansı deneyimi yaşayan öğrencilerimizden Outstanding Delegate ve Best Delegate ödülü alan öğrencilerimiz okul müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bayrak töreninde onore etti.

HoneyMUN 2022 etkinliğinde Süeda, Nisa ve Yusuf Mert "Honourable Mention", Onur, Elif Naz ve Cem Deniz "Outstanding Delegate" ve Duru "Best Delegate" ödülüne layık görülmüştür.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

7 Öğrencimize HoneyMUN 2022 Üç Farklı Ödül7 Öğrencimize HoneyMUN 2022 Üç Farklı Ödül7 Öğrencimize HoneyMUN 2022 Üç Farklı Ödül7 Öğrencimize HoneyMUN 2022 Üç Farklı Ödül

Yayın: 28.11.2022 - Güncelleme: 28.11.2022 12:56 - Görüntülenme: 240