Akıl ve Zeka Oyunlarında REVERSİ Alanında İlçemizi Temsil Ettik

İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayelerinde İzmir Akıl ve Zekâ Oyunları Projesi (İZOP) kapsamında Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü İzmir Akıl ve Zekâ Oyunları Projesinde görevli öğretmenlerin koordinesinde Karabağlar İlçesinde İnönü Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Bornova Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Reversi (Şule Naz KARA) alanında yarışan öğrencimiz Bornova'yı başarıyla temsil etti.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 23.10.2023 - Güncelleme: 23.10.2023 10:52 - Görüntülenme: 158

Etiketler :