ALES Ağırlıklı TYT Türkçe Denemeleri

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanı Alev BAŞDAKOL koordinesinde 11. ve 12. sınıflarımızın katılımı ile her hafta veya iki haftada bir düzenlenen ALES Ağırlıklı TYT Türkçe Denemelerinin 12.'si ikinci dönem başında yapıldı ve ikinci dönemde de denemelere devam ediyoruz.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

ALES Ağırlıklı TYT Türkçe DenemeleriALES Ağırlıklı TYT Türkçe DenemeleriALES Ağırlıklı TYT Türkçe Denemeleri

Yayın: 05.03.2024 - Güncelleme: 05.03.2024 15:19 - Görüntülenme: 90