Alperen Tupurtu - Uluslararası Gümüş Madalya

TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları için çalışan ve Türk Milli Takımında yer almak için uğraş veren öğrencilerimize motivasyon amacıyla Takım Seçme Sınavları öncesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ okulumuzun olimpiyat takımları kaptanı Alperen Tupurtu'ya IOI 2022 Gümüş Madalya başarısından ötürü (Endonezya'da gerçekleştirilen 34. Uluslararası Bilgisayar Olimpiyatı) makamında kendisini tebrik etmiş ve tüm olimpiyat öğrencilerimize farklı tarihlerde gerçekleştirilecek olan takım seçme sınavlarında başarılar dilemiştir.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Alperen Tupurtu - Uluslararası Gümüş MadalyaAlperen Tupurtu - Uluslararası Gümüş Madalya

Yayın: 01.03.2023 - Güncelleme: 04.12.2023 09:17 - Görüntülenme: 26