Ankara Gezimiz

Değerlerini ve hedeflerini bilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet GÜL liderliğinde Gezi Kulübü Danışman Öğretmenlerimizden Değerli Matematik Öğretmenimiz Ergül ATICI GÜVEN ve Kıymetli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde 11. sınıf öğrencilerimiz Ankara Üniversite Gezi ve Kültür Gezimiz kapsamında Anıtkabir, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi ve Ankara'daki Üniversiteleri ziyaret etmişlerdir.

Değerli Öğretmenlerimize ve kıymetli öğrencilerimize ayırdıkları zaman ve gösterdikleri emekten ötürü teşekkür ederken bu ziyaretimizde bizlere kılavuzluk yapan turist rehberimize, sunum yapan üniversitelerimizin tanıtım ofisindeki uzmanlarımıza ve kardeşlerini bilgilendiren Hacettepe Tıp da okuyan  2017 yılı mezunlarımız Rahman KÖYLÜ ile Yaşar Oğuz ŞENGÜL' e teşekkür ederiz. Bilkent Sunumunda bizlere zaman ayıran mezunumuz Selin ATAŞ'a da ayrıca teşekkür ederiz.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Müdür Yardımcımız Mehmet Gül'e, Ergül ATICI GÜVEN'e ve Ahmet KAMA'ya teşekkür ederiz.

Gezi Güzergahı ve Gezilen Yerler

Ankara

- Anıtkabir

- Bilkent Üniversitesi