Araştırma Proje Yarışmasından Yine Birincilikle Döndük

Gençliği bilimsel araştırmaya özendirmek ve bilime meraklı gençlerin yolunu açmak amacıyla Türkiye genelindeki liseler arasında bu yıl 29. sunu düzenlenen Dr. İbrahim Arıkan MEF Eğitim Kurumları Araştırma Projeleri Yarışmasında 27 Mayıs 2022 Cuma Günü iki ekibimiz birincilik kazandı.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Açıklama: FİZİK ALANI BİRİNCİSİ

Alan: FİZİK

Proje: FONKSİYONEL YARIİLETKEN NANOPARÇACIK ÜRETMEK İÇİN ROBOTİK PLATFORMDA HAREKETLİ ELEKTROSPARK KAPLAMA (rHESK) SİSTEMİ TASARIMI

Öğrenciler: FEZA GÜNGÖR ve ASİL SÖYLEV