Arduino ile Programlama ve Tasarım Eğitimi

Pansiyonumuzdaki öğrencilerimiz için açılan halk eğitim kurslarımız devam ediyor. Bu bağlamda açılan halk eğitim kurslarımızdan biri de 115009000 program numaralı Arduino ile Programlama ve Tasarım Eğitimidir. Okul robot odamızda öğrencilerimizin etkin katılımı ile uygulamalı olarak kursumuz devam etmektedir.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Arduino ile Programlama ve Tasarım EğitimiArduino ile Programlama ve Tasarım Eğitimi

Yayın: 06.12.2023 - Güncelleme: 06.12.2023 10:25 - Görüntülenme: 149