Atatürkün Ebediyete İntikalinin 84. Yıl Dönümü

Atatürk inkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde 10 Kasım 2022 tarihinde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde konuğumuz Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Mevlüt ÇELEBİ'nin paylaşımları ile okulumuzda Büyük Önder, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Ebediyete İntikalinin 84. Yıl Dönümü Anma Törenini anlamına uygun şekilde gerçekleştirdik.

TÖREN PROGRAMIMIZ

- Programın Sunulması (Merve ve Çağdaş)

- Çelenk Sunumu

- İki Dakikalık Saygı Duruşunda Bulunulması ve İstiklal Marşımızın Okunması

- Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın Günün Anlam ve Önemi ile İlgili Konuşmaları

- Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Mevlüt ÇELEBİ'nin "Dünya Lideri Atatürk" Temalı Konuşmaları

- Müzik Dinletisi (Bornova Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Seda ASLANGER ve Öğrencileri Özgü, Duru, Sadık, Orhan Kaan ve Ubeyd)

- Kapanış

DİĞER ETKİNLİKLERİMİZ

- Atatürk Köşesi

- İl / İlçe Programına katıldık.

ETKİNLİK KOMİTEMİZ

- Okul Müdürü Sayın Mahmut YILDIZ