Atık Malzemelerden Kütüphane Yapımı Devam Ediyor

Okulumuzda hem atık malzemelerin nitelikli bir şekilde değerlendirilmesi hem de kütüphanemizde öğrencilerimizin göz zevkinin artırılması amacıyla Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ koordinesinde kütüphane yenileme ve güzelleştirme çalışmalarımız devam ediyor.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz Arduç ve Edebiyat Zümremiz olmak üzere kütüphanemizin yenilenmesi ve güzelleştirilmesi çalışmalarından dolayı tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 08.08.2022 - Güncelleme: 08.08.2022 11:50 - Görüntülenme: 254