Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Süleyman Ekici Öğrencilerimizi Onore Etti

55.'si düzenlenen TÜBİTAK 2204A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında 4 Proje ile okulumuzu temsil ettiğimiz İzmir Bölge Finallerinin ikinci gününde Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Süleyman Ekici Matematik Projemizin sergilendiği masada öğrencilerimizle fotoğraf çektirerek öğrencilerimizi onore etti.

Bölge Sergisi Haberi: https://aydin.meb.gov.tr/www/tubitak-2204-a-lise-ogrencileri-arastirma-projeleri-yarismasi-55-bolge-sergisi-gorkemli-bir-acilisla-gerceklestirildi/icerik/3483

Yayın: 05.03.2024 - Güncelleme: 05.03.2024 20:29 - Görüntülenme: 100