Bahar Turnuvalarımız Devam Ediyor - Masa Tenisi ve Langırt Müsabakaları

Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN koordinesinde Almanca Zümre Başkanımız Sedat YOLCU desteğinde Mayıs ayı boyunca düzenlenen Bahar Turnuvalarımızda Masa Tenisi ve Langırt Müsabakalarımız da yapıldı.

Öğrencilerimizin karşılaşmalar öncesinde temel ısınma hareketleri yapmasının ardından derste hatırlatılan kurallara uyarak adil oyun prensibi ışığında öğrencilerimiz kapalı spor salonumuzda müsabakalara iştirak ettiler.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 28.05.2022 - Güncelleme: 28.05.2022 19:37 - Görüntülenme: 350