Beşinci Yılında Beşinci Kez Ödüllerle Teknofestteyiz

30 Ağustos 2022 - 04 Eylül 2022 tarihleri arasında 5. kez düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaline Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde TÜBİTAK 2204D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması Toplumsal Farkındalık kategorisinde TÜRKİYE İKİNCİSİ olan ekibimiz Ayşenur BAYER, Ceren YENİDENİZ ve Nisa İLTEKİN ile Bilişim Vadisinin düzenlediği Türkçe Doğal Dil İşleme Yarışması Kamuda Arama Motoru Geliştirme Kategorisinde TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ olan ekibimiz Eray AKIN ve Seyithan Toprak GÜNGÖR okulumuzu temsilen katıldılar.

Yarışma Adı: TÜBİTAK 2204D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması

Yarışma Kategorisi: Toplumsal Farkındalık

Düzenleyen: TÜBİTAK (Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu)

Takım Adı: - (TÜBİTAK Ekiplerinde Takım Adı Kullanılmadı)

Sıralama: Türkiye İkinciliği

Danışman Öğretmen: Dr. Gülseren COŞKUN

Proje Ekibi: Ayşenur BAYER, Ceren YENİDENİZ ve Nisa İLTEKİN

YARIŞMA DETAYLARI: https://teknofest.org/tr/competitions/competition/89

Yarışma Adı: Türkçe Doğal Dil İşleme Yarışması

Yarışma Kategorisi: Kamuda Arama Motoru Geliştirme

Düzenleyen: Bilişim Vadisi

Takım Adı: İFL Garajı 10100

Sıralama: Türkiye Üçüncülüğü

Danışman Öğretmen: Sertaç ATEŞ

Proje Ekibi: Eray AKIN ve Seyithan Toprak GÜNGÖR

YARIŞMA DETAYLARI: https://teknofest.org/tr/competitions/competition/42

TeknoFest Fest 2022 Samsun - Özet Detaylar

TeknoFest 2022 Samsun - Yarışma Çadırları

TeknoFest 2022 Samsun - TeknoFest Festival Alanı ve Aktiviteler

TeknoFest 2022 Samsun - Kültürel Gezi

TeknoFest 2022 Samsun - Ulaşım, Yemek ve Konaklama

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 15.09.2022 - Güncelleme: 16.09.2022 11:05 - Görüntülenme: 441